Unde mancam azi – Episodul 2 – Restaurantul Budapesta

Unde mancam azi - Episodul 2 - Restaurantul Budapesta

Astazi o sa vorbim despre Restaurantul Budapesta – Str. Republicii nr. 7Brasov

Sâmbătă, seara 1 Decembrie, ora 22.00. Am ieşit cu Andreea în oraş şi pentru că ne era foame am decis să mergem să mâncăm. La Sergiana, nicio masă liberă. Am decis să mergem spre Republicii şi până la urmă ne-am oprit în restaurantul “Budapesta”.
Amuzaţi de coincidenţă (Ziua Naţională în restaurant unguresc) am comandat mâncare pe măsură: Andreea, muşchi de porc nu ştiu cum (ceva în maghiară, oricum) iar eu, muşchi de porc Budapesta.

A urmat dezastrul. Mâncarea Andreei a venit „condimentată” cu una bucată folie de plastic de vreo 6 centimetri, poziţionată strategic între stratul de pulpă de porc şi felia de kaiser, mai precis lipită de felia de kaiser. Bucătarul a uitat probabil să o dezlipească. Suntem oameni cu simţul umorului, aşa că ne-am amuzat, am făcut poze cu telefonul mobil şi..

Citeste mai departe.. 

[Nu uitati, daca aveti si alte povesti interesante, daca v-a placut sau v-a displacut un restaurant/junk-food anume si doriti sa impartasiti experienta si altora, trimiteti povestea voastra la adresa de mail fulgerelu[coadademaimuta]gmail[punct]com  iar aceasta va fii publicata numaidecat 🙂 ]

bullets

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *