Zambeste, ai reduceri :)

Cuponix

Cuponix.ro este primul site din Romania dedicat in exclusivitate publicarii cupoanelor de reduceri pentru magazine online. Mecanismul e destul de simplu: inainte de a cumpara ceva online treci pe la Cuponix pentru a lua un cod de reducere, apoi mergi in magazin si faci cumparaturile. Inainte de a plati, introduci codul cuponului de reducere si primesti discountul promis.
in-beta.blogspot.com

In ultima vreme internetul romanesc este sufocat de aparitia atator magazine online. Asta o stiti, e fumata dar mi-am zis ca nu strica sa va dau o informatie in plus. Fiti atenti aici, acum e la moda sa beneficiati de cupoane de reduceri. Prima data am vazut asta pe la americani, chiar citeam mai de mult un blog dedicat doar genului astora de lucruri: tipul posta zilnic o gramada de coduri, cupoane si tot felul de materiale prin care oricine putea sa isi cumpere tot felul de chestii: de la Viagra la masini de spalat. Am incetat sa-l urmaresc penttru ca mi-am dat seama ca nu imi e de nici un folos fiind dedicat doar pietei din America, cred ca il urmaream doar din curiozitate. De exemplu imi aduc aminte ca un stick de 1 Gb avea un pret redus cu aproximativ 50 % din valoare daca cumparatorul avea la indemana si un astfel de cupon in momentul cand facea comanda online.

Dupa cum v-ati dat deja seama , urmeaza sa va recomand unicul site din Romania ce ofera asa ceva: cupoane ce va pot aduce reduceri de pret (pana la 40%) sau chiar livrare gratuit la unele produse.
Aici puteti fi la curent cu cele mai noi cupoane de reduceri, aici cititi instructiunile iar aici aveti lista de magazine afiliate.

Daca va abonati la newsletter veti putea sta a curent cu toate cupoanele ce apar in ziua curenta. Nu va ganditi la un generator de spam sau cine stie ce magarii de care sunteti satui, cei de la Cuponix ne asigura ca dezabonarea se face foarte usor. 😉 Inca o chestie, este vorba de un concurs: toti cei care se vor inscrie la cupoane prin email pot castiga un gadget cool, detalii aveti pe blog.

Inscrie-te la cupoane prin email si castiga premii cool

Nu uitati, inainte de a cumpara online verificati intotdeauna daca cumva nu exista si cupoanele de reduceri pentru cumparaturile voastre. 😉

bullets

3 Comments

  1. cuponix nu e singurul site de acest gen de la noi. mai exista de exemplu http://www.ocaziuni.ro unde nu sunt numai cupoane, ci reduceri in general contribuite si votate de useri, ceva asemanator cu digg. e misto, acolo am gasit tv-ul la care ma uit acum 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *