Nokia te invita la joaca

Nokia te invita la joaca

Veste buna pentru fanii telefoanelor Nokia: pentru a sarbatori recenta lansare a gamei N-Gage, cei de la Nokia ofera gratuit 120.000 de copii ale jocului FIFA 08, promovandu-si platforma mobila de gaming.

Deci daca detineti un N81/N81 8GB, N82 sau un N95/N95 8GB, puteti intra aici , urmati instructiunile si veti putea obtine o copie a jocului pe propriul telefon. (Asta daca nu cumva il aveti deja, forumurile si site-urile de torrenti sunt pline).

Pentru cei ce nu au inca un Nokia dar au timp liber la dispozitie, recomand un site promovat de Nokia la lansarea N-gage, un site interactiv, construit in flash si care mi s-a parut a avea un continut excelent. Acesta se numeste Get Out And Play si printre altele, contine un video construit in intregime pe sistemul stop-motion plus celebrul joc Arkanoid in care toate ingredientele sunt compuse din oameni. 🙂 Da, ati auzit bine, oameni. 🙂

Ca tot veni vorba de telefoane, eu raman la K-800i-ul meu. Sunt super multumit de el, am un card Micro SD de 2 Giga, o gramada de jocuri, camera de 3 Megapixeli e superba (are chiar si stabilizator de imagine) iar pretul este excelent pentru ceea ce ofera. 😉

Ce marca de telefon preferi/detii?

View Results

Loading ... Loading ...

bullets

7 Comments

  1. daca aveai un Symbian pana acum kk800 ti se parea rapanos.Crede-ma. ce jocuri ai? java? :)) ma faci sa rad.Camera de 3 megapixeli? si ce..o multime de telefoane au camera asta . Pune mana si lucreza cu un symbian si vei vedea diferenta.

  2. o sg specificare draga bullets, K800 foloseste slot M2 pt card

  3. @ 7 – 😀 you are damn right.
    @cox – w880 e biscuitele?

  4. dude, mai multa reclama la onestop puteai
    ?
    inteleg sa-ti linchezi magazinul dar …

    in alta ordine de idei … noul meu N82 ma impresioneaza in fiecare zi 🙂

    si in plus ai uitat sa spui ca nu e pt. Romania treaba cu jocu’

  5. eu vreau sa stiu cand ies jocurile pt.modelu’ meu de telefon? am un fix facut la electroaparataj buzau….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *