Alege-ti stapanii cu grija

Alege-ti stapanii cu grija

“Alege-ti stapanii cu grija” – Spot promovat de Antena 3. Art director: Dan Pavel.

O sa va placa tehnica si efectele folosite in clip chiar daca unii dintre voi o sa fiti un pic lezati de tematica. Parca “robot” in combinatie cu “stapan” nu prea ne duce cu gandul la ceva bun. 😉

music: Song of the Volga boatmen – traditional Russian song
The song, also called The Volga Burlak’s Song, was inspired by Repin’s famous painting, Burlaks on the Volga, depicting the suffering of the people in the depth of misery in Czarist Russia.

Este timpul sa faceti o alegere inteleapta. Spor la vot!


Freaky, ha? 🙂
[vazut si la Dan Petreanu]

Later edit: Din cate am inteles, clipul a fost interzis de CNA.

bullets

20 Comments

 1. Na bine, 18cm, la ce te asteptai de la Antena3? Pt ei Base e dracu’ 😀

 2. Daca nu mergem la vot? Pana acum nu vad un candidat BUN pentru Romania…

 3. nu cred ca are relevanta care e bun si care e rau…depinde de punctul fiecaruia de vedere; tablourile sunt puse acolo in ordine cronologica sa zic asa. Oricum fantastic de bine realizat spotul pentru o televiziune din tarisoara noastra.

 4. de ce sa mergeti la vot?oricum se falsifica. nu aveti altceva mai bun de facut acasa?

 5. Spotul Antenei 3 a fost interzis de CNA pe motive de fascism si caracter antisocial.

  [link removed]

 6. Vorba unui prieten. “Asa incepe intotdeauna…cu interzicerea unor lucruri motivand caracterul antisocial”.

  Superb clipul.

 7. Bine gandit, sloganul este ales bine cat despre concept e interesant, merita e ok 🙂

 8. filmul nu imi place – au luat niste bipezi in 3dmax, au pus 2 texturi, modelat nexam si au facut un film…

  … in care apare ceausescu, de parca noi l-am votat vreodata. E ceva de genul – ‘Voi l-ati votat, prostilor!’

  Un insert cu voiculescu strigand: Popa! Popa! ar fi fost si mai de efect si echidistant

 9. Nah….stapanii nostri de pana acum n-au fost niciodata atat de cool 😉 Miezul e ok, desi se pune un egal intre regimuri (ele toate egal Russian comunism), ceea ce nu e cazul. Campania e totusi interesanta. Si ai avut dreptate, e oarecum lezabil, avand in vedere ca poporul e reprezentant de oi (ma rog, capre). Dar presupun ca e for the sake of the campaign.

 10. In primul rand nu ne alegem STAPANII, ci oamenii care sa ne REPREZINTE.
  A doua chestiune e ca pune un semn de egal intre toate perioadele in care ne-au reprezentat cei din tablourile respective, ceea ce este destul de neadevarat, pentru ca totusi nu poti sa compari perioada de dinainte de ’89 cu cea de dupa 2000 incoace.
  A treia chestiune pe care nu o inteleg, de ce au nevoie robotii de COPII??? 🙂 Stiam ca robotii se construiesc nu se nasc 🙂

 11. Marius, spotul nu a fost interzis, acu doua ore l-am vazut iarasi la tv.

 12. Din clip eu inteleg ca dan voiculescu este un om perfid. Din clip eu inteleg ca dan voiculescu este un om frustrat. Si nu in ultimul rand, din clip eu inteleg ca dan voiculescu incearca sa pozeze ca un fel de mesia al prevestirii noii conduceri – evident distopica pentru ca el nu se (mai) afla, in acest moment acolo (sus). Aici nu se discuta calitatea productiei (10+ in Romania) ci scopul pentru care a primit autorizatia de productie. IMO lupii trebuiau sa poarte sigla PSD, PRM sau PC(R) daca o ardeam pe bune. Numai bine.

 13. bravo Cosmin, esti printre putinii care s-au revoltat, pe buna dreptate, pentru ideea anteneasca de a avea STAPANI. Majoritatea admira grafica si miros un firicel de mesaj ceva mai greu accesibil (pentru un padurar probabil) si accepta apelativul de sclavi, in mod indirect, prin sugestia ca ar avea STAPANI.
  Nu se face asa ceva la TV, e de prost gust

 14. Spotul era un avertisment prin care sa avem grija pe cine alegem si sa ne gandim bine inainte sa votam, nu sa votam orice tampit care ne promite luna. Caci mai apoi asa ceva s-ar putea intampla. Ce este antisocial? Spotul deschide mintea si te face sa gandesti. Deci CNA nu vrea sa gandim???hm…
  Oare dc au interzis postul, de fapt?

Comenteaza: