Ai imagini spectaculoase? Ai informaţii care ar putea deveni o ştire? Uita-te aici şi apoi le poţi vedea la Ştirile Pro Tv!

protv.jpg

Nu-i asa?

Link & Link.

tu-cum-vrei-sa-fii-amendat-_1210885044390.pngdoi-politisti-iau-mita-exclusivitate-fulgerica.png

90 % dintre cititorii mei isi pierd viata aici pe blog, petrec ore in sir ripuind tot ce vad nou si pastreaza filmuletele pe hardurile personale. Din cand in cand le mai trimit la site-ul ProTv ca sa le vada alaturi de familie pe un Big Screen Tv. Satisfactie: garantata!

Noapte buna!

[mersi livero pt link]

P.S. Pffffff..am uitat ce mucos sunt…

bullets

13 Comments

  1. Lasa mane, nu fi trist! Inca de cand ti-am vazut postul cu spaga, in exclusivitate, am fost sigur ca o sa-l mai vad dupa aia pe undeva. Daca o sa te copieze de 100 de ori, pana la urma vor preciza sursa.

  2. Eram convins ca o sa il ia o televiziune fara a preciza vreo sursa. Cat despre watermark… e greu sa pui watermark pe content, poti avea probleme pe viitor.

  3. Daca nu l-ai filmat tu n-ai de ce sa pui watermark. Avand in vedere ca tot pe net l-ai gasit si tu sau X, sau Y, asa l-au gasit si ei.

    Fara suparare dar nu faci ceva extraordinar, doar copii un link de embed.
    Daca vorbim de texte intregi, produs al mintii tale, treaba se schimba.

    N-o lua ca un comment ofensator, e simpla mea parere cu care poti fi de acord sau nu.

  4. @L3st – tu vezi acest blog doar ca apartinand unui copil care pune filmulete de pe youtube si atat.

    “Avand in vedere ca tot pe net l-ai gasit si tu sau X, sau Y, asa l-au gasit si ei.”

    Nu are rost sa dezvolt…

  5. Io nu inteleg ce p mea atata stres? Ideea de baza a internetului e ca informatia tre sa fie accesibila si libera pentru toti. Motivul pentru care intru pe blogul tau e ca mi-e lene sa petrec 5 sau 10 minute in plus ca sa gasesc aceeasi informatie in alta parte. Ai impresia ca toata lumea te copiaza, ce ar fi ca toata lumea sa faca scandal pentru informatia care o gasesti pe youtube sau daily mail si o bagi la tine pe blog? Daca ar trebui sa se plateasca pentru fiecare stire, internetul nu ar mai fi altceva decat o colectie de site-uri cu formulare unde sa iti bagi datele din cardul VISA.

  6. bv ion esti tare 🙂 … eu am o intrebare ? bullets tu ai filmat ? sau ai primit filmuletul de la cineva?

  7. Poi si daca l-ai primit de ce tipi ca-i a tau? Eu inca n-am vazut un uploader de pe Youtube sa vina sa-ti ceara cota parte din profitu scos din blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *