bullets

5 Comments

  1. e bela mare .
    primarul de acolo (eu sunt din buzescu) a asfaltat niste strazi pe acolo acum in prag de alegeri si
    alearga puradeii pe acolo cu atvurile, scutere si masini ….pericol mare .

  2. tare! 🙂 cand faci un reportaj despre? Sa le iei interviu, sa te fugareasca cu topoarele..sa alea alea… 🙂

  3. Deci casa de la sfarsit pe care scrie Dan-Finutu 2003 e miezu’. Sa vedem o bomba la Buzesti, una la Barbulesti…ce localitati ar mai fi?

  4. dai in plm de jegosi … nu stiu sa vorbeasca, ma scarbesc, put ca cocleala oricat de mare ar avea vila. nu mai fac reportaj ca deja sunt multe pe net despre ei. Astept reincarnarea lu’ Antonescu.

  5. @default:din kte observ tu nu stii sa vorbesti folosind astfel de cuvinte la adresa unor oameni kre sunt la fel k toti ceilalti.Dak ei sunt smecheri si ii duc capu’ sa faca bani si avere usor,nu este corect sa-i uram si sa vb asa urat despre ei.Multi dintrei ei sunt mult mai curati,mai educati si mai respectati dekt noi,romanii.Ar trebui sa vezi si dincolo de “jegul”,dincolo de faptul k “nu stiu sa vorbeasca” si k “put CA COcleala orikt de mare ar avea vila” si sa nu mai fii asa de scarbit pentru ca Dumnezeu ne vede egali p toti,indiferent de etnie,nationalitate,religie.
    @bullets:au fost realizate multe interviuri aqolo si nu a fost nimeni fugarit cu topoarele.Ba chiar,toata lumea a fost bine primita in casele celor de aqolo.
    Inainte de a vb ganditit-va k sunt oameni la fel k toti oamenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *