Afla daca e invizibil pe messenger

Afla daca e invizibil pe messenger

Eu am o teorie, daca omul vrea sa stea pe invizibil pe messenger inseamna ca:

1. Are treaba si isi tine messengerul deschis doar pentru a contacta EL pe cei carora are sa le transmita ceva.

2. A facut greseala sa foloseasca mailul personal ca forma de contact atat pentru prieteni cat si pentru colegii de munca. Astfel ca intre 9-17 sta pe messenger “invisible” pentru prieteni si “available” pentru colegii de munca.

3. Sta pe invisible pentru ca se afla la munca si tocmai prezinta sefului in ce stadiu se afla cu proiectul curent. (Se mai intampla ca in aceste cazuri seful sa observe o fereastra de Yahoo ce tocmai prezinta un “Buzz” + un “Ce faci cuaie? Te faci ca muncesti?” din partea unui prieten binevoitor)

Pentru cei ce au conturi pe Hi5 si au intre 14 si 20 de ani, exista un program prin care pot verifica oricand daca prietenii lor sunt prezenti sau nu online numit “Yahoo Messenger – Online Status Checker”:

Link

Ce mi s-a parut ciudat la programul asta e faptul ca iti arata statusul prietenului dar si avatarul acestuia. Mi se pare totusi o invadare de intimitate, nu?

Eu raman la aceeasi idee: daca cineva vrea sa stea pe invisible e treaba lui. Ce rost are sa-i cautam in fund si sa il stresam cu intrebari idioate gen “De ce stai pe invisible?”. Ai ceva sa-i spui? Suna-l! Nu-ti raspunde? Are treaba!

[via & via]

bullets

27 Comments

  1. +1 pentru acest post. Total de acord. retarzii trebuie sa vada in mess un instrument de comunicare, pe care EU il folosesc cand vreau, nu pentru a ma arunca la dispozitia lor cand au ei chef de glume proaste.

  2. in sfarsit un post k despre subiectul in cauza. Ma seaca rau aia care intreaba “esti invisible? De ce?” Daca esti invisble sau online e dreptul tau sa alegi cu cine vorbesti nu?

  3. Deasemenea sunt de acord cu tine, mai ales faza cu avatarul. Da frate, e invadare de intimitate, si parca totusi, era status checker nu avatar checker 🙂

  4. Lume lume.
    1. prg de mai sus nu merge perfect. fa niste teste, verifica-te pe tine, alege unul care e available si vezi cum iti zice ca e invisble…kkt
    2. frate daca ai de lucru si nu vrei sa fi deranjat, nu sta pe mess. simplu.
    3. postu asta va face ravagii, ca multi is stresati de a afla cine-i invisble si cine nu. primul lucru care-l fac cand pornesc calcu e sa vada cine e online. trist. traiasca iu-huu.

  5. a da… invadare de intimitate. frate ma leshi.
    da ce ti-a facut? pheei de mn ce de victime pe lumea asta. si ne mai miram de amercani ca dau in judecata pt orice jignire. sesibilii romanasi…uff uff

  6. da, pt cineva care este available spune ca este invisible. nici nu ma asteptam la altceva.

  7. Oricum daca exista un ignore list….. asa ca nu mai plangeti

  8. Cel mai misto e cand am de terminat o chestie cu deadline “ieri” si imi tot explodeaza cate o fereasta cu cate un emoticon. Atat. Un simplu emoticon. Inchid fereastra, dar, ghinion, se deschide alta, si asa mai departe pana cand dau sign out si-mi bag picioarele in el de messenger si in idiotii care nu au treaba.

  9. am gasit un site care mere sa ii vezi pe aia care stau invizibili si le arata si poza de la avatar in + merge si foarte bine

  10. io nu ii inteleg pe cei care stau pe invizibil.se cred superiori fata de noi restul?

  11. nu e valabil asa ceva… am testat…degeaba chestia asta.m-am dat pe invizibil si aici tot invizibil mi-o aratat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *