Nikita – Printesa autobuzelor

Nikita - Printesa autobuzelor
Nikita, printzesa pitzipoancelor de cartier (e vreun pleonasm aici?), se ia la harta cu o tanara domnisoara in trolebuzul/autobuzul nr. 205, Bucuresti.
Stand asa si uitandu-ma un pic la filmuletul asta imi aduc aminte de rarele mele plimbari prin Bucuresti, cum imi juram de fiecare data cu nu ma voi muta vreodata in capitala. Cum de ce? Pai in Brasov nu ai sa vezi vreodata astfel de scene. Ardelenii sunt mai molcomi, nu au timp de parlamentari plus ca cine naiba e in stare sa vorbeasca 10 minute ca o moara stricata folosind un limbaj cat se poate de cartier? Priviti la Nikita cata energie degaja bai frate si cate scoate din ea!

Intrebari: Oare a facut bilet? S-a stricat limuzina? Ne e greata? A iesit sa cumpere paine si s-a pierdut? Wtf…

[via]

bullets

21 Comments

  1. asta trebuia omorata de mica…ca ia uite cum face daca s a facut mare.

  2. O cretina mediatizata de pomana…Eu personal as trimite-o la taiat de stuf sau la mina,s-o sature munca grea de fitze!Da` chiar:cine o tine pe asta in brate?Nu se mai gasesc oameni interesanti de vazut de ne sufoca loazele?!Uite,pt.loazele astea era bun canalul facut de Ceasca!!!!

  3. si de ce se certau? nu aveau ce face… Ea e o domnisoara stilata,finuta, care baga in ea 5-6 cefe de porc.

  4. wtf….bai va luati de poiata nikita??…fulgerica tata…ce limuzina?tu crezi ca rupta asta a calcat vreodata intr-o limuzina?Iti zic io…e o rupta de foame.O vad tot timpu prin cartieru dorobanti.Odata era sa ii sparg maselele daca nu era jandarmeria.E doar o infecta cu gura mare care bate femei:))

  5. Gunoi uman . Un efort inutil pentru cel care a filmat . Nu merita nici macar sa arunci o privire asupra ei . Deranjeaza din toate punctele de vedere .

  6. ce legatura are limuzina aici baieti ? voi o cunoasteti sau ati cunoscuto vreodata pe nikita ? voi credeti ca ataka fetele degeaba ? nu le ataka degeaba asta va zic ca am cunoscuto si am umblat si cu ea ceva timp numai vb degeaba daca nu cunoasteti aceasta persoana , in primul rand ea este foarte calma dar cand vede o emotiva de 2 lei ca se uita urat la ea normal ca sare cu ea la harta , nu e normal ? eu daca ma uit urat pe voi nu aveti si voi o reactie urata ? si nu va mai umflati atata in pene ca nikita e o boarfa sau alte alea , uitativa si voi mai intai la voi numai vorbiti degeaba doar ca sa va aflati in treaba fara nici o suparare nu vreau s ama cert cu nimeni dar eu am spus ce cunosc si cum o cunosc pe nikita atata tot o seara buna va doresc

  7. O cretina nesimtita cu aere in cap. Am vazut-o la DAn in emisiune. Varza Varza. Nikita Lasa-ne Lasa-ne

  8. sorin tot respectul pentru opinia ta dar nu este frumos si bine sa vorbesti despre o persoana care nu o cunosti personal , crede-ma ca la tv este alta mancare de peste , in tv se regizeaza totul de la a la z sa stii , sunt bani gramda care se iau pentru aparitii si pentru show & rating 😉

  9. Perfu tind sa cred ca e de fapt Nikita.. da’ undercover :))

  10. Perfu cine se aseamana se aduna, cred ca tu esti mai retardat ca ea , cum sa ai cuvinte de lauda ptr un animal de 2 lei

Comenteaza: