Taranu si laptopul

Taranu si laptopul

  Bunica: Ce faci mah ca sperii puii!
 Nepot: Am filmat cum se taie un laptop!
Bunica: Cu toporul meu ai taiat? Eu cred ca esti nebun mai Aline, strici dreaq toporul!

Tineti minte un lucru: daca mergeti la bunici in vacanta de vara si va hotarati sa spargeti un Sony Vaio cu toporul, sa o faceti cand nu e bunica acasa. Nu de alta dar s-ar putea sa-i stricati toporul si vorba aia, toporul e o unealta folositoare in comparatie cuuuu….

Nu treceti cu auzul  gaina aia care cîrîie frumos exact ca in ograda oricarui bunic. A se remarca si imensitatea torporului (mi se pare mie sau deja v-ati saturat de cate ori am zis “topor”? ) 😉


[thx to JohnDoe]

bullets

15 Comments

  1. Cred ca tipul asta de “shmeker” (cum s’ar autodenumi el) face parte din categoria celor care ar fi continuat discutia cu bunica intr’un fel mai putin protocolar :))… du’te mah… :))

  2. Doamne ce oamenii pot trăi în ţara asta… şi ne mai mirăm când zic unii că România e săracă… după cum am putut vedea are bani de spart laptopuri şi de stricat topoare ;))

  3. bine ca nu a stricat toporul, ca ala e de 2 ori mai valoros ca leptopul ala de jucarie pe care l-a spart in doua … totusi baba aia e geniala

  4. fake…ne-fake (a fost fake…ca se vedea prin ultimele secunde dispalyu neobisnuit de mic)…baba a fost geniala :))

  5. “Cu toporul ala al meu TAIASI ?”
    Asa, fiindca provenientza e importanta.. Nu de alta, dar parca mi-am recunoscut in baba aia toate neamurile de la tzara :)).

  6. a schimbat laptopul 😀 da mai amuzant a fost ca erea sa ii strice topurul lu bunicasa :))

  7. asta e din Deva cartierul Viile Noi….serios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *