Tara de impotenti si frigide!

Tara de impotenti si frigide!

Scandalul cu “porno-profesoara” m-a scarbit in asa masura incat mi s-a facut rau (la modul propriu, rau fizic). Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba,au aparut pe internet o serie de filmuletze cu o profesoara (directoarea unui liceu) si sotul ei, aflati in momentele cele mai intime. Se pare ca filmuletzele au fost sustrase (a se citi “furate”) in momentul in care cei doi au dus computerul la un service IT.

Ca urmare a aparitiei acestor filmuletze, profesoara a fost suspendata din comisia de bac din care facea parte si risca sa-si piarda si locul la catedra.

DE CEEEEEEEEEEEEEEEE????

Citeste restul articolului

bullets

16 Comments

  1. De acord cu articolul. Atatia prosti in tara asta ajung in functii de raspundere. Saracii disperati… saraca femeie.

    Ti-e groaza sa ajungi pe mana lor… a gloatei nebune.

  2. Pentru ca traim intr-o tara de cacat.

    Si pentru ca sunt o gramada de obsedati dispusi sa violeze si sa abuzeze de intimitatea oamenilor vulnerabili!

  3. De ce? Simplu: frustraţi care pozează în mari moralişti; obsedaţi care cu o mână şi-o freacă, iar cu cealaltă o ţintuieşte acuzator pe profa respectivă; ştiriştii senzaţionalişti care au intrat cu bocancii în viaţa respectivei familii. Nişte impotenţi…

  4. Din moment ce au dus calcul la service, trebuia sa isi asigure acele filmulete sa le arda pe un dvd.Nu o mai plangeti atata pe profa, ca are si ea vina ei.Se mai zice ca ar fi fost luate prin odc, ca au fost la sharing.Si daca sar sti ce fac profele din oradea nu o sa le mai plangeti atata de mila.

  5. au fost la sharing Luke?:)).In locul ei mi-as fi dat demisia decat sa fiu aratat cu degetul de toti elevii, dar in nici un caz nu ar trebui data afara, este absurd, si de altfel nu exista nici o lege care sa ii fie impotriva…ba din contra.

  6. @Luke Ce fac profele din Oradea? sunt chiar curios???

    Problema e cum au ajuns minorii pe situri-le respective…

  7. De ce ? Pai cu ce fata mai poate aparea in fata elevilor. Ce exemplu ar mai fi ? Nu o condam pentru ce a facut. Treaba ai, a lor dar parerea mea este ca trebuia sa aiba mai mare grija cu acele filumelete..asta daca se dorea sa ramana private.

    Nu se stie niciodata ..

  8. nu aveau de ce! Ce naiba toata lumea se ….” f|_|te”! Scuzati expresia!

    SAu… aoileu …suntem o tara de calugari si calugarite?! :O

  9. eu nu inteleg un lucru :/// ce treaba are ce face ea acasa cu ce face la scoala … ce drak parca nu toti oamenii fac sex/dragoste …. atata timp cat filmuletul erea in pc ei , nu vad care este problema …. toata lumea face sex … e un lucru foarte comun …

  10. Profesoara cam perversa sa se filmeze, ce voia sa arate?Si normal ca aia de la service din lipsa de ocupatie au sustras “materialul incitant”, stiu multe cazuri cu persoane care lucrau in diverse locuri si de fiecare data cand gaseau ceva material “interesant” pastrau!
    Asa ca…

  11. Traim intr-o tara normala..unii dintre cetatenii ei nu sunt normali! Intre a face sex si a te filma cind faci asta, este o mare diferenta! Profesoara are o problema si parerea mea este ca tinara generatie trebuie tinuta departe de profesori cu probleme!

  12. Stefan esti prost de puti. Cum adica, sexul e ok, sa te filmezi cand faci sex nu-i ok ? Sper sa pleci din tara asta, eu o admir ca se fute pentru ca majoritatea celor de 35 de ani dupa ce au facut 2 copchii au o viata anosta. Bravo ei ca-i place si ca-s deschisi la minte. Sa se futa pana moare de batranete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *