Nokia E71 adus in premiera in Romania de MarketOnline

Nokia E71 adus in premiera in Romania de MarketOnline

Cel mai asteptat telefon de business poate fi cumparat acum si in Romania. Nokia E71 a fost lansat in Londra pe data de 16 iunie 2008 cand oficialii de la NOKIA au promis ca vor livra magazinelor din intreaga lume primele unitati la inceputul lunii iulie. Incepand de astazi MarketOnline este primul magazin care are pe stoc smartphone-ul Nokia E71 la pretul de numai 1599 RON.

Il puteti vedea mai jos in actiune:


bullets

8 Comments

  1. eu am un e 61i si sunt multumit de el, arata si bine dar asta nu arata deloc bine, pentru clasa e business

  2. Am cumparat acest telefon de la market online in ziua cand l-au avut pe stoc.
    L-am asteptat foarte mult si mai ca nu mi-a venit sa cred ca e disponibil in Romania. Evident, am sunat si m-am interesat despre eveniment. Foarte frumos impresionat de atentia care mi s-a acordat si de faptul ca, dupa cum mi-au spus cu 2 ocazii, sunt primii importatori ai telefonului, chiar inaintea dealerilor Nokia. Mi-am zis ca-s buni baietii si au negociat bine cu Nokia si chiar mi-am propus sa-mi fac cumparaturile online de la ei pe viitor.

    Momentul cand a sosit telefonul a fost o mare dezamagire: este localizat pe o tara germanica ori eu am cumparat telefonul asta in cea mai mare parte pentru tastatura lui. Am avut E61 si am fost foarte multumit de el dar E71-ul meu “importat” de Market Online are tastatura germanica! Ce pot sa mai fac acum? Vandusem deja E61.. sa-l dau inapoi? Suntem in Romania si oricum era deja desfacut si cu tipla de pe display dezlipita cand am realizat..

    PS: In teorie, inca n-au trecut 30 de zile si l-as putea da inapoi..

  3. @Daniel – ai discutat acest spect cu cineva de la marketonline? Eu sunt sigur ca se rezolva cumva.
    Incearca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *