Las’ ca merge!

Las’ ca merge!

In imaginile urmatoare veti putea urmari un camion ce circula nestingherit pe o sosea din Romania, camionul fiind incarcat cu o gramada de tuburi de oxigen. Din cauza greutatii acesta “se lasa” pe-o parte.

Stau uneori si ma intreb: oare  cati inconstienti (in viata) mai exista in tara asta. Oare prostia si indolenta au limite? Sintagma “Las’ ca merge!” se aplica cu succes in toatedomeniile. Reclamele cu Dorel sunt inspirate din viata reala!

bullets

20 Comments

  1. Stii de ce-si permit astia (=camionagii, vezi si cazul pasarelei de pe DN1) sa faca chestii d-astea? Pentru ca nimeni nu-i poate trage la raspundere…politia doarme si vaneaza cu radaru’ dupa intersectiile aglomerate iar cei care ii vad pe strada se multumesc sa filmeze si sa dea pe net, pentru ca e “cool” – “uite eu am filmat aia, haha” – in loc sa ii ia numaru’ si sa faca o sesizare.
    Vorba aia…ne meritam soarta…

  2. Eu unu nu observ nici un numar. Crezi ca daca face cineva o sesizare politia face ceva? Sigur o sa ajunga filmul asta la tv. sa vedem daca o sa il chestioneze pe autor careva in leg cu numarul.

  3. Trebuia filmat numarul, apoi sa sune la politie (cameramanul de ocazie) si sa il opreasa sa il ia la intrebari. Si nu cred ca este vina soferului. Este vina firmei din 2 motive:
    1. Trebuie inlocuite camionale alea vechi si chinuite.
    2. Nu soferul decide cat sa incarce camionul. Firma ii spune cat si ce sa care.
    Concluzia… o trageti voi.

  4. @KillMe – nu ma refeream la noi cei care ne holbam la film, ci chiar la cel care l-a filmat…daca a stat atata sa filmeze, sigur a vazut si numarul….in cazul in care acesta nu lipsea (caz in care s-ar ma adauga o fapta penala la adresa soferului de camion)
    Fii sigur ca nu o sa fie chestionat autorul filmuletului; in primul rand ca nu o sa se stie cine a fost acela si in al doilea rand, o sa se sperie si o sa se dea la fund.

  5. Stiri.
    Pe drumul national x s-a produs un accident cumplit. Un autoturism a fost grav avariat de tuburile de oxigen in flacari cazute dintr-un camion. Martorii au declarat ca autoturismul circula foarte aproape de acel camion chiar daca se putea observa ca incarcatura fatala se inclina periculos in camion. Continuam stirile..

  6. Eu nu inteleg cum putea ala care filma sa stea in spatele aluia cu camionul. Eu as fi oprit, as fi stat 10-15 minute, timp suficient sa se duca ala cu camionu

  7. Mai poti spune ceva ….

    In taraasta de kkt e riscant si sa mergi pe autostrada cas destia sau pica pasarele sau trec descreieratii cu 250 la ora chestii deastea ….

  8. De aceasi parere.. Mai temerari (sau inconstienti?) au fost aia care au filmat de la asa distanta mica

  9. Pai urmariti ultimele secunde ale filmuletului…domnul care filmeaza e intr-o dacie 1000 si ceva. Asta elucideaza misterele…

  10. Vizitez blogul asta zilnic de mai mult de un an si jumatate… dar in trecut gaseam chestii cu adevarat noi postate aici… De la un timp insa gasesc doar ce e si pe site-uri ca 220, metacafe, youtube, break etc. la sectiunea best of sau highest rated. Vizitand aceste site-uri destul de des, am observat ca in momentul in care intru pe blog nu mai gasesc nimic nou, doar filmulete vazute deja… pacat. Oricum, tare blogul, o importanta sursa de divertisment si informatii utile.

  11. @Dan – in primul rand apreciez faptul ca esti sincer si iti expui parerea.

    Din pacate (dupa cum ai observat) nu mai sunt atat de rapid cum eram acum ceva vreme. Am observat ca nu mai am atat de mult timp liber ca acum un an insa ma straduiesc sa fac tot posibilul sa mentin acest blog. Dorm 6 ore pe noapte, muncesc 8-10 ore pe zi, scriu pe blog, duc o viata de cuplu si mai si socializez.

    Poate doar am imbatranit si nu mai sunt la fel de perspicace? Nu stiu….

  12. Politia freaca pola la colt de strada. Exact cum s-a intampalt si in cazul “Pasarela”. pana nu s-a intampalt o nenorocire nu s-au luat masuri. Tara lu` Papura Voda

  13. mda, in legatura cu clipul .. romania adica, daca politia nu i-a nici o sesizare, nu o sa ne civilizam niciodata. Pacat.

    Iar in legatura cu blogul, mai importanta e ‘real life’, iar cum spuneai si tu, daca mai ai chef si timp de blog, mai poti posta cate 1 clip 2 …

  14. politia = 0 …doar sa i-a spaga si atat …dar sa faca ceva in folosul comunitatii …hmmm nici gand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *