bullets

31 Comments

  1. dar ce era mai la inceput? faceau sex cu Elodia? sau ce?

  2. Deci sa faca audienta pe seama unui om ce clar are o patologie psihiatrica. E culmea nesimtirii. Evident o tara intreaga rade “ha, ha, uite prostu cum zbiara”, insa omul ala e clar bolnav. Nici nu va dati seama ca el interpreteaza altfel realitatea. Ma rog.

    Ar fi trebuit sa bage reclame, nu sa lase camera pornita. Niste lepadaturi si jumatate! Asa i-ar trebui si lui Diaconescu, cand i-a merge mai rau sa fie acolo langa el televiziunea s ail filmeze in direct, exclusiv.

    De as fi la CNA le-as da o amenda de le-ar mai fi frica sa mai transmita ceva. Ratatii naibii. Pentru ei boala e un circ!

  3. fruai de capu meu astia is dilii bn ca nu lo adus pa binladen in pplatou ,,,,,,aaa…..o gasita pa ELOIDA sau cun ii zice..???

  4. Nu stiu, dar vedeam lumea pe mess cum se agita sa dau pe OTV. Cand am ajuns si eu la OTV se terminase tot cacatu.

  5. numai stie dd-ul cum sa faca rating , oricum media de varsta este peste 60 de ani la porcaria lui de studio de videochat ca aia nu se poate numi televiziune

  6. Uniunea Europeanaaaaaaaaa Ajutoooooor :))
    Hai ca a fost simpatic.. pacat ca nu a fost si jose manuel barroso pe receptie, ca lasa totul si venea sa il salveze..
    Oricum, cat timp nu se intrebuinteaza plutonul de executie in platou, inca e bine 🙂

  7. nu v-ati obisnuit cu scenariile de Hollywood ale lui Diaconescu si Lazarus, mai nasol e ca au rating, unu si-a luat Rolls unu Lambo….niste amarati…ce n-am inteles e: ce PLM cauta Ogica acolo…care e legatura intre el si Elodia, Cioaca si ceilalti actori de la OTV…penibil…e Romania…

  8. vad ca nimeni nu spune ca acel om era disperat sa-l asculte cineva si sa i se faca dreptate , ca nu trebuia procedat asa de catre politia romana si ca oamenii de rand au un tratament absolut diferit fata de vedetele autohtone !!! il blamati pe Diaconescu ca vrea sa-si faca rating , dar el e singurul care arata realitatea exact asa cum e si unde libertatea cuvantului e un lucru sfant !!! bv otv , rusine politia si statul roman !!!

  9. hehe daca si-a bagat coada spaniolul de lazarus iti dai seama ce porcarii inventeaza ei , oricum media de varsta la dd este de peste 50 de ani asa ca bosorogii se uita ca sa aiba a 2 zi ce povesti intre ei prin RATB 🙂

  10. Sa ma cac pe Dan Diaconescu si pe aia care nu ii inchid televiziunea. SUNTETI NISTE COCALARI CU TOTI!

  11. Dar pe luptator stie cineva unde il gasim?:X
    Cel in maieu alb:)

  12. Mare-i gradina lui Dumnezeu dar multi sar gardu`….

  13. Romania este tara tuturor posibilitatilor inca o data un tinar ca mine gindeste deasupra normelor europene si afla ca inca o data cultura si gradul de inteligenta al noilor “vedete” asa zise inchide portile televiziunilor pentru multi oameni de valoare si in loc de divertisment,fun sau caterinca privim cu stupoare aranjamentele unor actori bine platiti pentru o munca josnica,lipsita de eforturi…Dezamagit,dezamagit…

  14. Va e ciuda pe DD ca are succes in MESERIA lui, si de-aia il criticati, frustratilor.
    Manca-v-ar criza. Asa va trebuie. De v-ar taia salariile la toti, m-as bucura ENORM.
    Free DD.

  15. ceeeeeeeeeee…..ati vrea si voi sa aveti banii lui DD….dar daca nu va duce capul….stati mai bine in banca voastra si nu mai comentati…invidiosilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *