Solidaritatea la romani

Solidaritatea la romani

1. Mai multi barbati din Suceava au privit nepasatori cum o copila de 14 ani s-a inecat. Mai multi dintre cei de pe mal au facut fotografii si s-au fotografiat cu pompierii care o cautau pe fata..
[…]

citeste articolul

2. O angajata a unei case de amanet din Galati a fost ucisa in urma cu doua luni chiar in fata camerelor de supraveghere instalate in institutie. Imaginile surprinse arata scena socanta a crimei, dar si cum victima se zbate intre viata si moarte, in timp ce trecatorii prefera sa se departeze cat mai repede.
[…]

citeste articolul

Atentie! Ultimul articol contine imagini socante.
Cititi si apoi trageti singuri o concluzie!


[thx to bogdan cordos]

bullets

9 Comments

  1. Acum vreo 2-3 săptămâni eram revoltaţi că nişte italieni au lăsat 2 fetiţe române să moară pe o plajă,acum se întâmplă şi la noi.Deci nu ţine de naţionalitate ci de caracterul omului care la unii dintre noi lipseşte cu desăvârşire.

  2. Vrea şi oamenii să aibă amintiră frumoasă! De ce să ne pese?! Doar nu era fii-mea, sor-mea… şi chiar dacă era… de ce să ne pese?! Suntem români!

  3. m-a enervat la culme cand am vazut stirea asta. Ar merita dobitocii aia inchisi macar cateva luni in inchisoare. Cum sa fii asa dobitoc? Avea doar 14 ani, nu le era asa de greu s-o salveze…gunoaiele

  4. Adevarul e ca traim intr-o societate bolnava unde solidaritatea nu prea mai are niciun sens.E usor sa stam in fata calculatorului si sa-i judecam pe altii, mai bine ne-am intreba ce am putea face noi astia, care am fi sarit in ajutorul fetitei, sa schimbam sau cel putin sa incercam sa schimbam atitudunea oamenilor.E pre de tot…inteleg ca nu sari s-o salvezi, poate nu sti sa inoti, poate esti speriat sau te blochezi pur si simplu, dar sa faci poze…da-o dracu… Acum poate o sa ma contrazic un pic , dar cazul 2 ma face sa ma gandesc la faptul ca as accepta cu usurinta introducerea pedepsei capitale.

  5. Pedeapsa capitala ar fi buna

    Plus mie scarba de poporu ala de jeguri faza la italieni era ca aia faceau plaja langa 2 cadavre nu stateau si frecau menta sau faceam poze cu pompierii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *