Blaxy Girls – If you feel my love

Blaxy Girls - If you feel my love

Nu prea ador eu genul asta de muzica insa fetele astea chiar au scos o super piesa rock. Suna bine, sunt romance din Constanta si ne mandrim cu ele. Succese lor si weekend placut voua! 😉 Eu ma tirez la o cabana in Bran pentru ca merit!

La multi ani George!

Blaxy Girls – If you feel my love

Componenta trupei:

* Rucsy – Chitara si voce
* Amalia – Chitara Solo
* Cristina – Chitara bas
* Ana – Clape
* Gela – Tobe

Mai multe detalii despre Blaxy Girls puteti afla de aici.

[via]

P.S. Bai! Astea nu sunt emo, nu?

bullets

26 Comments

  1. S-a mai zis de ăstea pe blogul lui Marius Sescu în 28 iulie şi încă nu mi-am schimbat părerea. Muzică bună, videoclip aiurea, fără legătură cu nimic.

  2. Am o singură întrebare: Pe cine imită tipele? Că de restul, în mare, ştiu.

  3. Dar eu ma intreb de ce din ce in ce mai multi cantareti aleg sa cante in oricare alta limba decat romana. Cantareti romani, adica.

  4. Pentru ca vor succes international? Adica asa invart mult mai multi bani. Logic? Maiaahii, maiahoo..astea!

  5. nu-mi place deloc. nici melodia, nici clipul.iar ele sunt niste avril wannabes.

  6. Well, “maiaahii, maiahoo” era o melodie romaneasca, in limba romana, si tot a avut succes cu caru’. Doar pentru ca nu pot sa o fredoneze toti….

  7. d00dz, asta nu rock, lol. Laudabila initiativa dar suna ca zeci de trupe de wannabes din ziua de azi (si nu numai de la noi)

  8. criticii muzicali de mai sus care numesc stilul asta ca fiind pop…mai bine nu spuneati nimic serios, in cel mai rau caz poate fi pop-rock, dar pop in veci.

  9. fetele par un pic pop-rock, o varianta mai soft a lu “Avril Lavigne” … da sincer eu cred ca o sa reziste mai mult de 1 an…

  10. bravo lor .. cum zicea şi TZache şi mie mi se pare că au un fel de slit pop-rock

  11. mda, le-am auzit si eu. cred ca la preselectia pt Shierbu’ di aur. suna… ok sa zicem.

  12. hmmm….in mod cert nu e nici pop nici rock; poate o combinatie…
    orisicit – e evident o combinatie aproape perfecta intre mai sus mentionatele Skunk Anasie si Avril Lavigne – la care eu as adauga cu succes – TATU 🙂

  13. melodia e faina..fetele sunt frumoase..videoclipu e reusit, nu vad ce aveti impotriva lor….k e pop-rock sau rock-pop..nu conteaza..suna destul de bine mai ales k is romance si is noi pe piata

  14. SUNTETI SOOOPER TARI FETELOR!!!!TINETIO TOT ASA!!!!!!SUCCES IN CONTINUARE!!!!!!!!!!BLAXY GIRLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *