Honda S2000 praf – soferul nevatamat

Am un prieten caruia ii plac foarte mult masinile. Atat de mult incat visul lui din copilarie s-a implinit in momentul cand a reusit sa isi cumpere un Honda S2000 – masina visurilor oricaruia dintre noi.

Bun, toate ca toate pana intr-o zi cand  am aflat ca facuse accident. Cand am auzit ca a intrat cu 150km/h intr-un copac de pe marginea drumului, nu mi-a venit sa cred. Nu mi-a venit sa cred nici faptul ca el nu a patit absolut nimic. Si cred ca nici voi nu o sa credeti asta cand veti vedea pozele urmatoare.

Mic detaliu: gramada aia de fiare de langa scaunul soferului include de fapt aripa spate + cauciucul din partea dreapta-spate. Deci atentie: masina a lovit lateral copacul si s-a incolacit in jurul copacului astfel ca partea din spate s-a lipit de partea din fata iar soferul…..
PhotobucketCam asa arata inainte de impact:

Dar deh, si-a luat deja alta:

Toata povestea asta imi aduce aminte de accidentul ala de Audi A6 in care la fel, soferul a scapat viu si nevatamat (e cel cu telefonul in mana) .


bullets

18 Comments

 1. bulan 100%
  daca avea pasager – ala n-avea nicio sansa. daca se lovea pe partea sa, la fel, n-avea nicio sansa. ce s-a intamplat aici a fost bulan pur, 100%, nediluat, once in a lifetime

 2. 18 la mana a 2a… 32k noua

  @adi.. ai perfecta dreptate…nu ca restul care ma lu-au cu … ingeri bazitori si sfanta fecioara.. 😀

 3. A scăpat ieftin.
  Imprudenţă. Noaptea 150 km/h, trafic. Cretini în trafic.

  Senzaţii tari pe autostradă sau pe circuit, în rest ne jucăm cu viaţa noastră şi a altora.

 4. si crede ca a doua oara mai e copacul pe partea care trebuie? 😀

  n-o repara? =))

 5. Daca era un Logan sau un Clio sau o masina deasta a mortiii oare ce iesea

  Oricum idiot 150/ora noaptea nu se face asa ceva unii isi merita moartea …

 6. “insane fuckeru” a patit ceva (el sau masina)? daca nu, cam ce numar avea, ca sa stim de cine sa ne ferim si ce trebuie sa zgariem adanc cu cheia.

 7. in locul lui nu mai imi luam aceeasi masina…. imi luam un tanc…

 8. Prost soferu .. nu pentru ca mergea cu 150 ci pentru ca nu avea casco (daca zici ca a vandut-o). O fi genu ala de om care-si vinde ap la parinti isi ia masina da nu mai are bani si de casco? 😀

 9. nu cred ca pozele before&after reprezinta aceeasi masina – jentile before sunt negre, iar in foto accident sunt argintii. gresesc?

 10. vezi ca in prima poza de pe randul 2, ai uitat sa ii blurr-ezi fata omului…norocos omul.

 11. Cine a zis ca nu avea casco? crezi ca casco iti vinde masina?

 12. bah omu avea casco….si-a luat masinutza galbena…pacat de capota k era smechera!!!

Comenteaza: