No gata…

No gata...

No gata...

M-am intors azi-noapte dupa 9 (noua!!) ore de mers cu cel mai imputit tren pe care l-am intalnit vreodata. Multe nu am sa va zic, scopul acestei mici vacante a fost evadarea si relaxarea. Tocmai din acest motiv am ales statiunea Baile Felix de langa Oradea si o pensiune de trei margarete cu piscina. Program zilnic: somn, soare, apa, mancat pe la terasele din statiune si iar somn.





De luni pornim din nou la drum. Weekend fain in continuare. 😉

bullets

13 Comments

  1. …”Program zilnic: somn, soare, apa, mancat pe la terasele din statiune si iar somn” …

    auzi mah, te-ai pocait ?! Nu crezi ca ai uitat ceva ? =)) =)) =)) =)) =))

    eu ti-am zis, nani, papa, sex, papa, nani, somnic, nana (ca dormi prea mult) si acum citeste invers =)) =))

  2. mah asta e urata, ai fost aici in Oradea si nu ai zis nimic. Puteai zice ceva si iti aratam ce-i mai fain pe aci, nu de alta, dar eu is oradean

  3. Andrei – stai relax ca asta vroiam sa fac dar..plm. Nu am avut nici masina si tocmai de aceea nu am vizitat Oradea. Decat gara.

  4. Fulger am fost si eu acu 2 saptamani la felix.Sper ca iti placu pe acolo.Pacat ca nu ai vizitat si oradea, sa fi vazut republicii a lor fata de a noastra cum arata.Bun revenit 😛

  5. parerea mea de oradean – felix suck big time. am fo sa ma plimb cu prietena in ceva seara… mai bine mergeam in parul de la strandul municipal, era mai linistit si infinit mai curat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *