Britney Spears Live

Sa o lasam in pace pe Oana Zavoranu sau pe Enrique Iglesias, este timpul sa vedem ascultam cum canta Britney Spears Liveeeeeeee. 😀 Zgomotele si ragetele  ce le veti auzi sunt extrase de catre inginerii de sunet din concertele in care Britney facea playback iar microfonul era “inchis”.

Haideti totusi sa nu o blamam pentru ca este foarte logic ca in timpul unui concert nu le poti face pe toate. Nu poti dansa si canta in acelasi timp. Nu?


bullets

24 Comments

  1. ce trist prostule doar nu era sa se chinuie sa cante calumea daca-i era inchis microfonu

  2. Eu zic ca e facuta. Filmul e facut din mai multe concerte si vad ca publicul e destul de entuziasmat si nu arunca cu rosii gogonele sau alte legume sau obiecte.Deci nu prea cred ca in fiecare concert microfonul a fost de vina sau doamna spears sa cante chiar asa de ingrozitor.

  3. @meK – publicul asculta banda iar noi aici microfonul. Got it now? 🙂

  4. stie ca-i playback si nu se oboseste sa cante ca si cum ar fii live e logic (si nu scrie nicaieri ca s-ar preface ca-i live) da unii prosti nu se prind de asta. tu esti de cacat bullets.

  5. Pare cat de cat ok ce se aude de la Britney. Are vocea peste Enrique sau Zavoranca, iar acestia falseaza fara sa fie incomodati de dans.

  6. la naiba nici pofta de mancare nu mai am acum… bleahhh….

  7. Bah kks! Pai da, mah desteptule , da’ asa e frumos?! Sa vina “ditamai artista” in fata catorva mii de oameni si sa gangureasca in microfonul inchis! E de ras! E de ras pana-ti crapa maxilaru’, nu alta! Ai tu ceva cu mine daca eu urasc playback’ul jegos?!
    “Shtoarfa” asta se da mare si tare, e-n voga intre toti pustanii si creierele obosite, da’ e VARZAAAA! Cum esti si tu!!!

    P.S. M-am prins deja ca esti fan Britney Spears…Las-o balta!

  8. Acum o sa se supere si-o sa posteze un filmulet tras pe sub patura, in care plange si ne roaga sa nu ne mai luam de Britney 😛

  9. ma doare-n cot de britney, da nu scrie nicaieri ca o canta live ca sa zici ca o pacalit oamenii. si voce are n-aveti ce zice. da na, cine v-ati dori mai mult sa moara? un sarac sau gigi becali ?

  10. Fulgerica; iti trimit 10 clipuri cu 10 staruri internationale; Am 10 prieteni care cat de cat suna ca si ei la voce si uite material de blog.

  11. e o scumpa Britney! si la cum danseaza nu ma asteptam sa cante live, e aproape imposibil!! Eu prefer sa o vad dansand decat sa cante live…

    Cand Enrique si altii vor avea asa spectacole poate si-or permite si ei sa faca playback.

  12. Sunt de acord cu dan. Face sau facea show-uri super faine. Incercati si voi sa dansati asa si sa cantati. Inregistrati-va, radeti putin de voi si apoi de altii. Mai mult, “inginerii de sunet” pot prelucra un sunet sa sune mai bine,dar si mai odios. Si totusi….ma intreb ,asa, ca un viitor inginer, cum se poate inregistra ceva cand microfonul e inchis.E deschis fratilor, ca de aia se aude,daca nu e fake… Si uitasem sa spun am fost, sunt si voi fi FAN BRITNEY SPEARS si nu mi-e rusine cu asta. Imi plac melodiile si show-urile ei. Ca si-a distrus viata,e problema ei, nu a noastra….numai bine va doresc……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *