bullets

14 Comments

  1. ce coincidenta , chiar ascultam the great gig 🙂 ….. cum era si un comment “if this were to happen…i jus hope this song plays on all loud speakers in the world”

  2. ar fi interesant ceva de genul asta dar din perspectiva noastra, a oamenilor care traiesc pe planeta. ce am simti? ce am auzi? ce am vedea? cat de repede ar trece peste noi? (cred ca foarte repede) daca stie cineva de ceva de genul asta, please share…

  3. Probabil ca ai muri instant, nu ai avea timp sa iti faci o parere, sa simti ceva. Vei vedea lumina cu cateva secunde inainte sa mori, de auzit nu cred ca ai sa poti unda de soc miscandu-se la viteze mai mari decat cea a sunetului.
    Anywayz nice video 🙂 si sa speram ca tura viitoare cand se va intampla, omenirea v-a fi capabila sa opreasca asteroidul.

  4. pana la un asteroid de genu ala pana una alta eu zic ca e mai grav cu incalzirea globala , ceea ce e mai “aproape” de noi se poate intampla undeva peste 20-50 de ani 🙂

  5. spun si baietii de la Discovery, intr-o zi Pamantul nu ar mai putea sustine viata. Depinde foarte mult distanta la care esti de epicentrul impactului, rafalele de vant si praf circula cu cateva sute de km/h deci nici nu ai sti ce te loveste

  6. Ce-ar fi dacă…? N-ar apuca “picior” de asteroid să lovească Terra pentru că ar fi clonat instantaneu Arhimede, i s-ar da un punct de sprijin în spaţiu şi ar muta Pământul din calea asteroidului. Sau, planul B, Bruce Willis… :))

  7. Extraordinar cum idioti care au absolvit fizica de liceu isi dau cu parea despre LHC, si sperie lumea cu articole de genul acesta.
    La cern lucreaza cei mai buni oameni de stiinta din lume, oamenii aia stiu ce fac si in plus este imposibil sa se creeze o gaura neagra indeajuns de mare pentru a distruge sau a provoca un oricat de mic dezastra pe pamant.
    Tuturor celor care cistesc un articol si se cred experti le recomand sa se informeze mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *