Antena 2 sunt niste amatori

Le-a zis-o Mihaela Radulescu si avea dreptate. Totul a pornit de aici, o poza facuta in Photoshop pe care cei de la Antena2 au preluat-o (fara sursa, desigur) si au afisat-o intr-o emisiune, dupa care au sunat fata sa o intrebe daca e adevarat ce scrie acolo.

Lame fratica!

Pe mine ma dispera in schimb si aerul ala de mamica/parinte grijuliu redat de exprimarea “Măi copii!” folosit de Raduleasca. Oare asa am sa incep sa va apelez si eu daca ma deranjati de la “un shooting”? 😀

Lame also!



[via & thx to]


Update:
In urma acestui mic “incident”, emisiunea “Scoala Vietii” a fost suspendata. 🙂

bullets

10 Comments

  1. Bai ce retarzi pot fi. “hi hi, cine vrea sa citeasca” “io nu ca mi-e rusine” . Retards. Bine le-a facut Raduleasca. Oricum se vede ca cele doua linii d etext cu suptul au fost adaugate pe poza cu alta ocazie decat sloganul de sus, pentru cine are ochi sa vaza 😉

    Si aia chiar sunt platiti ca sa faca emisiuni dintr-astea stupide?

  2. Pentru 800 000 de euro cat a incasat pentru campanie , merita sa le-o suga … 🙂

  3. Pai cum ai fi vrut sa le zica? Copii, ca la ce atitudine aveau, nu prea poti sa-i tratezi ca pe oameni mari.

    Tu l-ai vazut pe blondul ala transpirat, care-si stergea fruntea si sprancenele mustind si cu gura pan` la urechi o lua la intrebari cu “draga”? Ala e absoult superb in reactie. Era omul complet extaziat de ideea sputului, asa barbat in calduri in direct mai rar. M-am uitat de doua ori sa-l vad daca joaca teatru, dar extazul lui pare al naibii de veridic.

  4. Doamna Mihaela Radulescu s-a detasat f.elegant de “vulgaritatie” care sunt in capul multor oameni.Prin ce au facut cei de la -scoala vietii-au jignit gratuit f.multa lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *