File Savr – Free File Hosting For Life

Uitati aici marketing: FileSavr.com ofera spatiu de stocare de 250Gb celor ce isi fac un cont la ei pana pe data de 15 Septembrie 2008( cont ce v-ar costa in mod normal 10 $/luna). Contul ramane activ pana in anul 2038, adica fix 50 30 de ani. Serviciul pare destul de “basic” asa ca nu v-as sfatui sa stocati deocamdata fisiere personale sifoarte importante. Sa asteptam sa vedem ce renume isi face pe piata. Corect?

Din punctul meu de vedere, marketingul este extrem de bine facut. Sa zicem ca un numar de zece prieteni/amici de-ai tai isi fac cont pana pe 15 Septembrie. Tu afli de faza pe 16 septembrie, sau doar observi ca linkurile primite contin poze hostate pe adresa FileSavr.co. Nu-i asa ca ceva te imbie sa incerci si tu acest serviciu?

Ei bine, faza de mai sus s-ar aplica, teoretic, doar la americani. Putini romani sunt dispusi sa plateasca aceste servicii. Poate doar zoso, parca el avea conturi platite pe Photobucket.

P.S. Sunt curios daca ar tine faza asta in Romania. Momentan cred ca doar Trilulilu si-ar permite 🙂

Later update: Mi-am facut cont, usor, rapid. Observ ca limita de size este undeva in jurul a 10Gb per fisier. Am uploadat un fisier de 10 Mb. ma declar multumit pana acum.

[via Digg, Stumble, Reddit, Mixx, Del.icio.us]

bullets

6 Comments

  1. Hmm de ce sa platesti cand poti avea moca apoi 10$ nu ii o avere dar …. nuj ce bani au astia sa isi permita asa servere

    In ro nu cred ca trilulilu au atatia bani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *