bullets

8 Comments

  1. [edited by admin]

    Dragosh – ai 22 de ani, esti tanar, ai putere si mult timp liber presupun. In primul rand: nimeni nu te obliga sa citesti acest blog. In al doilea rand: ai acces la cele mai noi si atragatoare chestii? Da-mi mail pe fulgerelu[at]gmail[dot]com si promit ca te satisfac postandu-le.
    Daca nu , gura mica si treci mai departe. Cred ca ti-am mai spus-o si am sa ti-o repet pana am sa fac inteles.

  2. vreau sa citesc acest blog. am gasit aici o gramada de poze/filme/stiri care dupaia au facut inconjurul netului. dar de vreo 2-3 saptamana postezi numai “vechituri”.

  3. Ce n-as da sa ma intorc in timp si sa fac toate chestiile astea constient.Cine se gandea la vremea respectiva la asa ceva? 😀 😀 😀 . Oricum ff tare clipul 😉 .

  4. @Dragosh – atunci incearca sa pui in balanta “raul” ce ti-l fac cat si “binele”.

    Vrei sa transform acest blog intr-unul personal si poate extrem de plictisitor povestindu-ti despre problemele personale pe care le-as avea si care ar putea fi cauza reala a problemei evidentiate de tine? Nu? Pai atunci incearca sa ma intelegi.

  5. Fulgerica hai la o bere dude 😀 e duminica si e vreme numai buna de o bere. Referitor la stiri.. sunt ok. Mai sunt si carcotasi dar nu poate fi padure fara uscaturi 😉

  6. eu te urmăresc de multă vreme şi mi-am dat seama că e un blog de amuzament şi nu de ştiri sau de informaţie ca al lui visurât, zoso, arhi sau chiar ca al meu. Fiecare cu specializatea lui aş putea spune: arhi cu jocurile, sebi cu serialele, tu cu distracţia şi cu filmuleţele interesante. Chiar dacă aş fi putut să le găsesc pe youtube, nu o fac pentru că e prea greu. plus că nu le pot găsi chiar pe toate cele interesante. baftă în continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *