Freddy Mercury – The Untold Story


In 5 septembrie, Freddie Mercury, fostul solist al trupei Queen, ar fi implinit varsta de 62 de ani.

Numele adevarat este Farrokh Bulsara si s-a nascut in 1946 la Stone Town in Zanzibar (Tanzania). Parintii sai, functionari britanici, pleaca din Zanzibar cand Freddie avea 7 ani. Studiile le incepe la pensiunea Saint-Peter din Panchgani, langa Bombay, India. Aici invata sa cante la pian si participa la spectacole alaturi de trupa sa, The Hectics.
….
Pe 23 noiembrie 1991 Mercury anunţă că este bolnav de SIDA. A doua zi, pe 24 noiembrie, Freddie pierde lupta cu nemiloasa boala.Trece in lumea celor drepti impacat cu sine, in casa sa, inconjurat de familie si prieteni.
Freddie a tinut secreta boala de care suferea de atatia ani. Doar cei foarte apropiati stiau cat de aproape era finalul.

[de aici]

In continuare puteti urmari un documentar pe care, sincer, l-am devorat pe tot parcursul celor 60 de minute  iar spre final m-am trezit suspinand. Povestea creatiei celebrului hit “Barcelona” este …pfff..nu am cuvinte. Un documentar excelent!

Freddie Mercury – Povestirea Nespusa






bullets

10 Comments

  1. Multumesc, intr-adevar o poveste uimitoare pe care nu o stiam…felicitari pt munca ta fulgerica.

  2. Cu placere madi. Tot ce pun aici sunt lucruri care imi plac. Ma bucur cand observ ca si altora le plac. 😉

  3. Multumesc pt postul asta… nu stiam de documentar…. chiar foarte interesant…iar finalul…este wow… the good do die young!

  4. Am primit documentarul asta acum 2 ani de la niste prieteni din germania…nu tin minte de cate ori m-am uitat la el. Sunt fan Queen de vreo 17 ani si ma bucur ca nu sunt singura care isi aminteste de valoarea acestui om. Multumim fulgerica 🙂

  5. Bună!

    Văd că mai sunt fani Queen pe la noi, astfel vă anunţ despre naşterea unei noi pagini dedicate acestei formaţii şi fanilor acestuia din România.
    Adresa este http://www.suntfanqueen.com şi a fost lansat în data de 1 octombire 2009.

    Te invităm să ne alături ca să putem pune acest site cât mai repede pe şine, şi ca Miracle Express, să poate rula spre miile de fani Queen existente în România.
    Şi pe lângă înscrieri poţi veni cu sugestii şi idei, sau poate prinzi chef şi ne ajuţi pe ici pe colo!

    Ce găseşti la noi?
    – Ştiri
    – Forum
    – Chat
    – Blog
    – Reportaje
    – Clipuri cu fani
    – Informaţii despre formaţie (sub continuă dezvoltare)
    – multe altele

    KEEP QUEENING and THE SHOW MUST GO ON!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *