Saw V

Saw V este a cincea parte din seria filmelor horror Saw. Spre deosebire de ultimele trei parti, Saw V nu va fi regizat de catre Darren Lynn Bousman, ci de David Hackl, cel care a fost designer de productie pentru Saw II, Saw III si Saw IV.

[de aici]

Pai stai ca nu prea inteleg. Deci asta sa fie motivul pentru care doar prima parte a placut mai mult publicului, celalalte parti fiind doar niste scene filmate prin abatoare? Cu ce se evidentiaza oare Saw V ?

Mai jos aveti o scena din noul film, denumita “Pendulum”. 🙂


Release date: 24 Octombrie (imdb)

bullets

9 Comments

  1. Heh. Mie mi-au placut toate, 2 cred ca a fost cel mai slab ;).

    Razvan, asta e o atitudine cam fundamentalista, nu crezi? Nu suntem intr-un regim totalitarist iar conceptul de “minte bolnava” este o idee subiectiva ne-cuantificabila. Nu este politicos sa aduci injurii astfel unei mase mari de oameni. Conceptul de moralitate si normalitate nu are valoare intriseca. Normalitatea “ta” nu este in nici un caz mai buna ca normalitatea “mea” sau a lui Hitler.

  2. da au fost un soc pt mine mai ales al doilea vazut primul la cinema…injurau aia prin cinema , multi nu stiuau la ce s-au dus…un film horror dar cu impact psihologic mare fata de altele.

  3. Deci 1 ok

    2si 3 asa si asa deja se exagerase

    4 o porcherie

    5 ? wtf de ce nu se opresc cand trebuie adic la 3 ca sa ramana SAW o legenda si il fac harcea parcea cu continuari de kkt

    Oricum e pt oameni putini mai dusi 🙂

  4. e sec dupa o vreme, atata tot ca ala devine mai macabru si capcanele sunt diferite, nu mai vad rostul sa tot continue prostia asta

  5. Doar primul a avut “impact psihologic” .. la celalte .. practic te asteptai sa fie “si mai si”.

    nu vad nici eu rostul episodului 5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *