Puterea batranei Dacii

This accident happened in Romania and was captured by a camera from an truck. A red car tries to enter the correct lane after an overcome, but gets to close to the truck and the accident produced.

Asta ca sa vedeti cata incredere au unii intr-o Dacie fabricata in ’70.


[via]

bullets

12 Comments

  1. Asa am crezut si eu la inceput, dar cred ca defapt cei din fata franeaza. Doar in legislatie scrie clar ca cel ce este depasit nu are voie sa mareasca viteza. De ce-ar face-o tipul asta?

  2. ce lipseste la treaba asta sunt imaginile cu oglinda retrovizoare si cu vitezometrul camionului.

  3. Las ca la fel de multi mor si din cauza idiotilor de motociclisti sau a idiotilor cu BMW Audiuri sh sau luate cu banii jos munciti cinstit …

  4. A accelerat nenorocitul ala cu camionul, se vede dupa cum i se ridica botul, iar apoi a franat in ultimul moment, cand era deja prea tarziu.

  5. nu mi se pare sa fi accelerat conducatorul de camion, se poate vedea cum masinile din fata semnalizeaza pt. incetinire, deci de aceea am putea avea efectul vizual de accelerare cand colo nu e asa 🙂

  6. Dar ala cum de filmeaza? Si cum de se intampla accidentul exact cand filma? Cu ce scop filmeaza? Mi-e greu sa cred ca e regizat, din moment ce este asa circulatie….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *