bullets

16 Comments

  1. scuze ca ma bag dar piesa nu e deloc hardtrance este chiar techno, no offence dar sa nu induci lumea in eroare ca isi strica putina cultura muzicala care o au 🙂

  2. asculta namito – city of gods,
    in parerea mea e mai reusita

  3. Fulgerica si muzica…mai bine iti vedeai de filmuletele si pozele tale..ca la muzica.. Xander s-a gasit sa te educe chiar si pe tine…e o piesa Tech-House toata ziua. Si inainte sa te mai iei de aiurea si sa iei lumea peste picior, da si tu un search simplu pe net sa chioraste-te bine in rubrica aia GENRE.
    Piesa asta soft spre progressive e un HARD-TRANCE.. cum ma baiatule. Adica tu imi spui mie ca John Digweed baga piese Hard-Trance?

    De altfel esti bun de felul tau, halucinant, hipnotizant dar cu mai putin efect:)))

    Ai fi putut sa te uiti la BPM inainte sa afirmi ca este trance macar…nici vorba de hard

  4. @Mihai- ok, ai dreptate in felul tau. Insa chiar nu ma intereseaza mustruiala ta. Hai sa iti zic o chestie: pe blogul asta nu invatz pe nimeni tipurile de muzica. Ala educatu’ le invata singur si sigur nu se supara cand vede micile mele greseli ci doar apreciaza daca cumva ii recomand o piesa faina.

    Daca tie ti se pare ca eu sunt ironic cu Xander inseamna ca trebuie sa fugi la alta masa pt ca nu avem chestii in comun . Cel putin sunt sigur ca nu gandim la fel.

    La fel pot face de exemplu acum si eu. La faza cu “vezi-ti de filmele si pozele tale”, ce vrea oare sa insemne asta? Ca te pisi pe ce fac eu? Ma desconsideri?

  5. Nu ma pis deloc..dar e deranjant cand intri pe domenii la care nu te pricepi…in primul rand pentru tine, ma gandesc eu. Ala educatu nu cred ca apreciaza piesele din partea ta(sper ca vorbim de om educat dpdv muzical) deoarece cu siguranta el stie mai mult ca tine.
    Deci tu nu educi dar speri ca un educat sa aprecieze o piesa pe care e foarte posibil sa o stie si pe care tu o incadrezi prost si o invaluiesti de: halucinant, hipnotizant etc.?

    Ma indoiesc ca un cunoscator muzical apreciaza o piesa pe care o stie iar cand afirm asta ma gandesc strict la segmentul tehno, house.

    Oricum recomandarea mea simpla este: atunci cand iti postezi o piesa asa.de weekend cauta si tu genre pe un site ca lumea gen beaport, htfr and co. si astfel eviti situatiile de acest gen.

    Cele bune

  6. @Mihai , stai jos … nota 4.
    @Xandere , daca esti DJ’u la chestia aia de radio online… eu zic sa ramai acolo ca sincer faci treaba buna si in alta parte nu te vad ….si nici nu imi doresc. stai acolo
    @bLts , cum poti sa te cobori pana la nivelu ala ? 🙂

  7. nu sunt dj la nici o chestie online :), probabil ma confunzi cu un pusti din ploiesti care si-a ales acelasi nume ca mine, un simplu search pe google “dj xander” si gasesti tot ce te intereseaza 🙂

  8. este techno ma baieti cercetati inainte sa vorbiti, chiar nu are importanta asa de tare insa daca insistati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *