Romtelecom e ghei

Sa mor de nu cred ca reclama asta e facuta de regizori ghei cu protagonisti la fel de ghei. Nu ca as avea ceva cu homosexualii, dar…e hilara. Priviti comportament afisat!

Sa nu-mi zici ca asa vrea Romelecomul sa isi castige clientii pierduti. Acum 15 ani detineau monopolul, o frecau fericiti si isi bateau joc de noi iar acum..sunt doar ghei.


P.S. Ghei = reclama nereusita. (sper sa nu mai existe dubii in intelegerea termenilor)

bullets

16 Comments

  1. Cam homofobic articolul…

    Fulgerica, eu nu comentez in general detaliile executionale, insa trebuie sa precizez pentru cei care te citesc ca rolul comunicarii in domeniul operatorilor telecom e diferit fata de ciocolata sau iaurturi.

    In telecom, ca si in auto si retail sunt multe touchpoints si etape intermediare importante in schimbarea perceptiilor, iar tu te uiti doar la TV.

    Ti se pare ca Dacia s-a schimbat peste noapte?

  2. Nu o lua personal… Cu asemenea comentarii precum “@Stefan – rectific, Dacia si Romtelecom sunt ghei.”, imi fac reale griji despre nivelul de inteligenta al cititorilor de bloguri din Romania.

    P.S. “Aboneaza-te la comentarii” nu a mers la mine. Vezi ca e stricat.

  3. @Stefan – nu mi-o lua in nume de rau dar din pacate si din cate ai observat, inteligenta noastra se reflecta in doua domenii total diferite. Eu sunt Inginer IT si tratez online-ul in cu totul alt mod decat o faci tu ( http://www.stefanstroe.ro/about/). Pentru mine reclama asta reprezinta ce am scris mai sus. Pentru tine poate reprezenta cu totul altceva…si repet, activam in domenii total diferite.

    Corect?

  4. Dap, fiecare cu ale lui.
    Insa eu ma autosesizez in astfel de analize superficiale, caci o anumita parte din audienta este comuna. Restul de oameni din pacate inteleg prin publicitate numai “hohohoooo… ce tzatze avea gagica aia din reclama aia la bere, frateee!”.
    Oricum, mai vorbim.

  5. Pai da, si mie imi place sa fac misto de Dorel cu toate ca nu beau Unirea. Ideea reclamei a prins la mine doar pe juma’ deci..

    Mai discutam, imi poti da un mail la adresa din contact si poate discutam pe YM cand avem timp.

  6. @fulgerica intr-adevar, parerea ta este neavizata si nelaloculei. S-a vazut clar schimbarea in felul cum se comporta romtelecom cu clientii proprii si cat de mult a crescut calitatea serviciilor prestate (si o zice un client care a incercat trei servicii de telefonie fixa, reintorcandu-se la primul – Romtelecom). Nu cred ca poti sa zici ca Romtelecom a evoluat din ceva nasol in altceva nasol (notiunea de nasol evoluand si ea peste ani)

    @Stefan Stroe chill, it’s only work, nu o mai lua asa personal

    PS: sunt programator, not quite into advertising ori vreun domeniu adiacent. Am incercat o parere impersonala

  7. ar trebui sa aveti de-a face cu rcs&rds si dupa aia sa mai ziceti ceva de romtelecom.

  8. eu zic sa faci cunostinte cu niste homosexuali/lesbiene si sa te pronunti apoi. in plus, baiestii astia nu sunt aproape nici de stereotipurile jenante omniprezente in media.
    trecand peste toate, reclama e f proasta.

  9. Deci aveti grija cu Romtelecom ca sunt cei mai marti tepari, daca iti faci contract cu ei sa zicem pe 2 ani si tu dupa juma de ani il reziliezi iti baga de plata, 50% pana la data cand trebuia sa ti se termine contractu, deci evitati sa aveti de a face cu Romtelecomu, sfatul meu.deci ei te pun sa le platesti lor ca asa vrea muchiu lor un serviciu la care tu renunti si nu mai beneficiezi de el.Sunt cei mai mari hoti din tara asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *