MSI Wind

MSI Wind este un notebook ultra portabil, cu o diagonala de numai 10″ si o greutate de 1Kg. Avand in vedere ca este un notebook de ultima generatie, acesta are in componenta un procesor Intel Atom N270, 1GB de ram si un hard disk de 120GB. Toate acestea ai asigura niste performante decente. Conectivitatea wireless este asigurata de o placa integrata WLAN 802.11b/g. Cu un design simplu si modern MSI Wind este recomandat persoanelor care doresct un laptop compact si portabil.

Notebook-ul MSI Wind U100-266NL Atom N270 , este un mini-laptop ce se vrea a fi concurent cu binecunoscutul EeePC.

Ce fain ar fi sa primesc cadou..  Chiar ma bate gandul de ceva timp sa-mi achizitionez un laptop micut, ceva de folosit prin vacante. Zilnic lucrez (fortat de imprejurari)  pe cele doua desktop-uri (munca+acasa) iar laptop-ul mi s-a cam umplut de praf si in plus, a ramas si nepedepsit. 😀

In weekendurile in care plec cu aparatul foto dupa mine, ar fi bine sa am unde descarca sau chiar sorta si edita pozele, plus ca un tehnologia wi-fi nu strica niciodata (google earth, mersu’ trenurilor. google maps, etc) mai ales ca acum e la moda ca orice pensiune care se respecta sa dispuna de wi-fi gratis pentru clientii sai. 😉

Si cred ca zic bine din mment ce este mic (ecran de 10”) si cantareste doar un kil. Pe post de  travel notebook, zic ca m-as scoate cu jucaria asta.

Un lucru pe care il tot repet cand vine vorba de asa ceva: ma supara faptul ca in pretul acestui minunat laptop MSI intra si costul de ~ 100 euro al XP Home Edition-ului preinstalat. Daca-l vindeau cu un Linux, il gaseam la 13 milioane, dar nah….

Ahhh, sa nu uit, sticker-ul ala imens din stanga ar merita dat jos…

Un mic review:

bullets

26 Comments

  1. Pai depinde ce faci cu el. Eu de exemplu, surfez, ma uit la filme si mai rulez cate un photoshop. De jucat nu ma joc.. ar merge si ca notebook, e clar.

  2. MACOS is the shit. corect.e un cacat. marmotzel, tu ai vazut ce caracteristici are, inainte de a vorbi?

  3. Ar trebui mentionat faptul ca are o baterie de doar 3 celule. E singurul motiv pentru care inca nu mi l-am luat.

  4. Eu am sa imi cumpar intr-o saptamana. e perfect pentru mine. nu ma uit la filme pe laptop, nu fac grafica, nu ma joc, scriu doar cod :D. msi wind + linux = LOVE

  5. văzusem unul care avea u procesor de 1,6 ghz. nu mai ştiu exact configuraţia, dar părea perfect pentru un student blogger.

    photoshop-ul, winamp, messenger, mathlab, alte programe de la facultate… nu l-am ţinut în mână să văd cât e de mic, şi nu ştiu dacă nu mă va incomoda tastatura.
    totusi dimensiunile foarte mici îl recomand. pare o carte high-tech.

  6. @Bruno – poti cumpara baterie de 6 celule. Cica e vreo 100 euro, am gasit informatii pe un forum, nu mai stiu exact care anume…

  7. este foarte bun si pentru travel notebook cat si pentru folosire zilnica. singura problema (logica e drept) este ca incep sa te doara ochii dupa ceva timp de privit la el.

    eu am un benq s32eb, cu ecran de 13.3 si tot ma chiorasc din cand in cand la el

  8. Eu unul nu pot sa lucrez pe un display atat de mic, dar e ideal cand esti in bus sau pe vreun mall. 🙂

  9. Laptop-ul este chiar misto’… in special cand este vorba de portabilitate.

    //–

    Si ca ‘offtopic’… mai spusesem eu ceva intr-un articol legat de link-urile alea…
    Pune dom’le un tag H1 fara formatare din css.Un H1 curat… sa scoata la om ochii acele link-uri 🙂

    Se impaca bine mascatii cu publicitatea.
    Daca le amestecam putin avem ori “mascati publici” ori… you know what i’m talking about… 🙂

    Trebuie avut grija totusi sa nu devina obisnuinta.Plictiseste lumea la un moment dat.Si cand i-ul de la trafic cade sub bulina rosie… you know 😉
    E o chestie psihologica chiar daca multi nici nu-si dau seama care este cauza.

  10. @eu – ai avut un weekend linistit? Eu nu prea… si tocmai de asta as dori sa te evidentiezi pe alt blog sau unde vrei tu. Sper ca m-am facut inteles, mersi.

  11. Air e chiar degeaba inventat. Pare bun, dar cred ca are baterie doar cu 3 celule, pe can Asus are cu 6 nu?

    @Bullets, imi place vocea ta de italian :))

  12. @bullets, daca vroiam sa ma evidentiez imi puneam adevaratul meu nickname.Dar nu am facut-o pentru ca tocmai… ne cunoastem de foarte mult timp.
    Eu incercam doar sa arunc cu un mic sfat.
    Daca tu esti obosit dupa weekend, iti urez odihna placuta in saptamana asta :))

  13. @Andrei Monciu: Dude… Am si EeePC 701 si Air… Air-ul tine mai mult 🙂 Acum… I know you rely only on counting… dar… nu e suficient sa zici 3 > 6 😛 Ma rog… 90% din comentariile astea le aud/citesc peste tot… Evident, niciunul n-ati pus mana nici macar pe un EeePC/Aspire/Mini, d-apoi pe un Air… Da’ comentati 😛

  14. Asta este cel mai tare comentariu:
    “Noi nu ne permitem mah sa cumparam. Doar comentam.”
    Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *