“Charlie The Unicorn” – 30.000.000 vizionari pe Youtube

Im British and I find this funny. Just because of the absoloute retardness of the two Unicorns, and their stupid drugged up attitude.

Daca imi explicati de ce acest clip are aproape 30 milioane(!!!) de vizionari pe Youtube, va dau o bere.

M-am uitat de doua ori la el si nu am inteles unde e partea aia distractiva. Poate sunt eu batut in cap si nu stiu ce e aia “fun”. Cred ca m-am prostit! In orice caz, nu luati in considerare vorbele mele decat dupa cevizionati clipul. Exaaaaaaaaact, tocmai d’asta: ca poate sunt eu batut in cap! 🙂


bullets

20 Comments

  1. De unde are atatea vizualizari?
    Pai uite… de exemplu si tu ai furnizat acum cateva sute… 🙂

  2. Din cate stiu exista scripturi care acceseaza pagina de youtube nonstop…si asa se fac multe vizionari. Avand multe vizionari , filmul apare la most viewed si lumea intra ca nebuna. Nimeni nu intelege ce vrea sa isemne videoul cu pricina…si incepe sa injure la comment …astfel apare videoul si la most discussed si tot asa…..

  3. Candy Mountain :)) mi so facut pofta de ceva dulce dupa ce am vazut faza asta asa ca m-am dus pana la non-stop sa imi iau niste bomboane :))

  4. Nu merita chiar 30 de mil, dar funny tot e daca ai rabdare, mai ales finalul “…they took my frickin kidney !!”
    Iar despre explicatie… copiilor le plac personaje aiurea de genul astuia; a se vedea SpongeBob si altii. Alta nu am.

  5. Acest clip are o tenta sadica, ceea ce multora dintre noi, chiar si copii fiind le place la nebunie, gen Happy tree friends fans.

  6. Si totul se datoreaza doar faptului ca acest video chiar are fani … daca urmariti macar putin comenturile, exista oameni care adora acest filmulet.

  7. dude common
    THEY TOOK MY FRIGGIN’ KIDNEY!

    e funny intr-n fel extrem de enervant 😛
    mi se pare usor cartmanish

  8. E cel mai tare Internet meme care l-am vazut vreodata. Daca nu intelegi de ce e funny, well… N-ai cum sa intelegi :p.

  9. Sincer cred ca o sa-l repostez pe youtube si o sa vad de unde atatia useri……o sa postez statisticile aici si pe blogul meu

  10. pt ca omul este artist amator si poate multi apreciaza ca se straduie sa creeze ceva de la propriul computer

  11. va spun eu se puteau face views p youtube la infinit… cu ajutorul unui add-on la Mozilla Firefox… acum insa… este o limita de 200 views pentru fiecare clip de pe un IP. si asta nu e zilnic, ci per total. te-ai uitat de 200 ori la un clip, uita-te in continuare dar va asigur nu se mai pun views. am verificat si intr-adevar asa este. am facut multe teste… 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *