Mama, ajuta-ma!

Nu vreau sa iau apararea nimanui dar nici nu vreau sa se inteleaga ca cei care stau cu parintii, lucreaza la Antena, si se antreneaza pentru a-si mentine un corp atletic, sunt tinta vreunei ironii in acest post. Insa, uitati, uneori e chiar bine sa locuiesti cu maica-ta pentru ca doar ea te poate scapa de necazuri.

Cu o conditie, sa fie si ea la fel de antrenata:


bullets

18 Comments

 1. Cel din imagine nu are nici 20 de ani. Iar dupa fizionomia lor par a fi de prin Hong-Kong… “tara minunilor” unde arta martiala face parte din legislatia lor si-i obliga sa invete minim autoaparare.
  Si in plus sunt multi care se antreneaza pana pica din picioare.Se mai intampla, nu este nimic iesit din comun.

  fulgerica, vrei usor-usor sa apari si tu cu blog-ul pe la tv sa intri in conflict cu Badea? Sau mi se pare mie?
  Deja a devenit o noua moda sa va afirmati in felul asta!
  Vai de voi… nu mai stiti cum sa va promovati!

 2. Eu nu am nimic cu nimeni… doar mi-am spus parerea, fara rautate 🙂

  Cat despre badea… nici eu nu-l suport.E o chestie de gust. Intr-adevar, il duce capul dar a inceput s-o ia pe aratura.
  Adica nu se face asa ceva… sa faci unii oameni prosti in direct la TV – asa cum a facut cu Huidu.
  Problemele personale sa le rezolva personal, nu in direct.Si pe langa faptul ca l-a facut pe Huidu prost, si ca-i gurg “balele” din gura (cosmetizat prin “saliva”)… a batut apropoul si la Gainusa.De ce? Pentru simplul fapt ca este coleg de breasla cu Huidu? Asta deja e tiganie.

  Una este sa comentezi ziare/reviste (pentru ca asta era scopul lui initial) si alta este sa profiti de a doua putere in stat (presa) pentru a face lumea proasta, incopetenta si mai stiu eu ce cuvinte o sa-i mai treaca lui prin cap.

  A inceput sa profite de faptul ca este vedeta (pentru ca sa recunoastem…este) si pentru ca are la indemana a doua putere in stat ca sa spun asa… pentru ca presa (ziarele/media) sunt considerate a doua putere.

  Si cand il mai aud ca “romania se duce de rapa” mor.Pai uite ca din cauza unor oameni ca el se duce de tara rapa.El profita sa aduca injurii inamicilor lui (sa moara toti dusmanii, fara numar, fara numar)… iar tariceanu profita bagand mana pana la cot… stiti voi la ce ma refer.
  Domeniile sunt diferite dar esentialul este acelasi: fircare profita de ceea ce are la indemana.

 3. bai, tu ai ceva cu Badea. Eu n-am de exemplu. Eu imi vad de treaba mea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *