Thriller – varianta franceza

Halloween is right around the corner and what better way to get in the mood than with Michael Jackson’s  Horror classic Thriller? This particular version is a very well done cover of the iconic video done by what seems to the an entire French community college.

Haideti sa lasam la o parte partea legata de  Michael Jackson sau celebrul Thriller. Stiti ce-mi place mie la clipul asta? Lasand la o parte faptul ca vedem niste francezi a caror engleza sucks chiar si cand fac playback (se vede pe buzele lor), imi place faptul ca totul este foarte bine organizat, fiecare a stiut unde-i este locul iar scena s-a filmat dintr-o singura bucata. Chestie pe care o apreciez la maxim.

Plus ca prin intermediul acestui proiect, am putut vedea si noi cum arata o Universitate dintr-o tara civilizata in care, daca nu noi, macar copii nostri vor invata. Si da, in Romania si daca nu acum, macar peste 20 de ani, intr-una asemanatoare.


Voi vedeti ce curat si imaculat e totul prin cladirea aia? Vai!

[via]

bullets

9 Comments

  1. cat de tare e…si mai mult decat organizare si curatenie cred ca mai impresionant e contiinta colectiva, deschiderea tuturora (ca sunt multi tare) de a participa la proiect. La noi nu vezi asa ceva. Nu vezi multi oameni sa se uneasca sa faca ceva fun. Doar de dragul de a fi fun. Ar trebui sa facem si noi. Mai ales ca blogosfera e un spatiu larg. Sa venim cu idei fun, in general menite sa aduca oamenii mai aproape, sa aiba o morala subliminala, sa inspire la ceva, ceva bun.

  2. Cu unii din tipii astia am fost in Spania la un Youth Exchange. Si erau foarte de treaba 😉 . Si se strangeau la orice chestie si se implicau. Romanii…mai greu…

  3. Apreciez munca lor!!!Bv francezilor!!!Respect ca v-ati implicat si nu stati de pomana ca altii fara sa faceti nimik cand vine vb de Michael Jackson!!!
    Cat despre gibonul ala care a postat mai jos cum ca acesti tipi ar fi ”retarzi” iti spun eu ca esti mai prost decat prevede legea si macar ar trebui sa ai bunul simt sa taci din gura si eventual sa te duci sa te patezi cu putin vin p ritmurile lu’ Guta de maimuta,acei baieti au facut ”CEVA” tu ce pula mea faci in afara de faptul ca traiesti(desi ar trebui sa nu existi),si sa ne imputi noua aerul cu noxele tale de manelar infect care esti tu infect asta ca sa-l citez pe un alt confrate marocan de-al tau p nume evanghelion….

    Al 2-lea sfat si ar fi bine sa tii cont de el:MORI!!!!IN CHINURI DACA S-AR PUTEA!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *