Obama sau McCain?

Inclin sa cred ca astazi, treburile ce se intampla in tara aia unde se afla Casa Alba, vor avea repercursiuni (sau beneficii?) si asupra tarisoarei noastre. Asa ca ia sa va vad punctul de vedere.

Tinand cont ca astazi americanii merg la vot:

Cine o sa castige alegerile?

  • Barack Obama? (76%, 188 Votes)
  • Nu stiu, nu ma intereseaza. (14%, 35 Votes)
  • John McCain? (10%, 25 Votes)

Total Voters: 248

Loading ... Loading ...

Eu zic ca Obama o sa castige.

Mai jos puteti viziona imagini surprinse in cele trei intalnirii diferite difuzate pe CNN la care au fost invitati cei doi candidati la Casa Alba, care s-au dovedit a fi (aproape) identice. Ce sa-i faci, atunci cand omul are de promovat niste idei e nevoit sa se repete. Mie imi place sincronizarea aproape perfecta pe care au surprins-o realizatorii:

Get the latest news satire and funny videos at 236.com.

[via Luci]

bullets

20 Comments

  1. N`am nicio treaba cu alegerile americanilor, dar ar fi amuzant sa iasa Obama.. So, vote Obama ! :))

  2. Eu sunt “de dreapta”, dar vreau sa iasa Obama pentru ca: 1) ce fac republicanii e comunism 2) se creaza un precedent foarte benefic pe viitor, intram in alta era.

  3. teoretic Obama castiga, este favorit etc, dar sa nu uitam ca este vorba despre SUA. La ultimile alegeri a iesit in final GW Bush chiar daca “teoretic” castigase detasat John Kerry. La americani sistemul de vot este in asa fel facut incat sa nu conteze in final preferintele poporului. Democratie in stare pura.

  4. Daca ar fi sa facem o teorie consiprativa, cred ca Obama arata ca un presedinte “martir”, cum au fost JFK, Lincoln, Reagan etc. Foarte iubit de popor, aparent pus pe fapte mari, in lupta cu “sistemul” si dornic sa rezolve marile probleme ale tarii. O eventuala asasinare a lui ar justifica sa zicem invadarea Iranului. 😛

  5. @Cristian: cam asa-i Cristian. dar ai auzit de Brezinzki(asa se aude, de scris se scrie altfel)? si de altii care-s in spatele lui Obama, de fapt ei conduc lumea, stii cum se numesc oamenii astia? sunt francmasoni.

  6. Eu auzisem ca defapt McCain ar fi omul lor si cel mai bun argument e ca ar continua politica lui Bush.

  7. mama, stai ca au aparut dementii cu francmasoneria, “numele lui e hussein” si alte teorii ale conspiratiei (in care majoritatea oamenilor normali inceteaza sa creada dupa varsta de 10 ani).
    amuzant 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *