Mondenii la Magic Fm

PS – Daca puteti sa dati anuntul urmator ca Mass pe Messenger v-as fi recunoscator: DIN 17 NOIEMBRIE, MONDENII SUNT PE MAGIC FM IN FIECARE DIMINEATA DE LA 6 LA 9!!!

Auziti ce zice Mihai Bendeac pe blogul personal. Asta oare se ocupa cu mass-urile de  pe Ym? Se pare ca da si cred ca tot de la el vin cele  de gen “Yahoo se inchide” sau “Gasit acte in zona..””. 😀

In fine, hai sa nu stresam omul ca  nu poa’ sa doarma iar p’orma nu se mai trezeste la 5:00 dimineata pentru a se pregati de noul show la care participa trupa Mondenii in fiecare dimineata de la ora 6:00 la 9:00 incepand din 17 Noiembrie la Magic FM. (Băi, sa nu dati mass cu asta!!! Si gura ca ma joc cu psihologia inversa).


bullets

144 Comments

  1. Daaaa…, dar sanse ca sa castigi apartamentul sunt ca cele de a castiga la 6/49! si eu SPER, sa ma izbeasca norocul dar, pana la a sta cu sufletul la gura, mai am! 😉

  2. hehe devine interesant…mai e un cuvant si se incheie concursul 🙂 stiti cumva cand se anunta castigatorul ? ca as vrea sa fiu pe frecventa 😛 si inca o chestie…ar fi interesant de aflat daca cel/cea care castiga premiul cel mare a participat la discutii pe acest blog

  3. Din cate am auzit, in Ajunul Craciunului se anunta castigatorii. Crezi ca cel/cea care va castiga premiul cel mare mai intra pe site sa spuna ceva? Facuse cineva o propunere: castigatorul sa dea o petrecere in apartament si sa invite participantii la aceste discutii ;)).
    Voi ce ati face cu apartamentul daca ati castiga marele premiu?

  4. Bafta Simona! 😉 e intersanta ideea cu petrecerea , contati pe mine! 🙂

  5. A mai remarcat cineva ca se intra tot mai greu pe site-ul magicfm? sper sa nu se blocheze maine! 🙂 ptiu drace!!! (mi-am dat peste mana!) :))

  6. Da este o idee f. buna cu petrecerea in apartament,dar asta ar trebui sa se intample in 2010 cand va fi finalizat conform regulamentului si cel care va fi fericitul(a) psesor/posesoare credeti ca ne va mai tine minte?!VA doresc bafta tuturor si sa nu uitam ca daca sanatate nu ai, nu ai nimic.Un Craciun fericit tuturor!!!!!BINEINTELES SA NU UITAM SI DE POSUL MAGIC FM,CARE TOTUSI NE-A DAT O SPERANTA indiferent ce spun altii.

  7. Sa fie! Bafta si tie Florin si tuturor care participa la acest concurs cat ci celor care nu participa. Am vazut de cateva zile ca merge fffff greu, am crezut ca este o problema la calculatorul meu. Asta ziceam si eu, cel care va castiga, sigur nu mai ne baga in seama. Si…..nu zice nimeni nimic despre ce va face cu apartamentul?

  8. Eu una daca printr-o minune as castiga ,as locui in el, deoarece din anii ’91 locuiesc impreuna cu sotul meu cu chirie.Na fost sa fie si cine stie, poate pana la adanci batraneti vom trai asa……cu toate ca fata am muncit si am sperat.VISUL MOARE ULTIMUL NU?!BAFTA TUTUROR!!!!

  9. In caz ca castigati vati gandit ca trebuie sa platiti la stat vreo 10.000 de euro daca apartamentul valoreaza 100.000 euro? asai facuta legea la noi in romania statul trebuie sa iti ia bani si pe premii

  10. si cum ati spus voi cel care castiga si este de pe acest blogg sa dea o petrecere sa ne cunoastem cu totii care neam chinuit sa ascultam in fiecare zi MagicFM. 😉

  11. Iată ce am primit în e-mail de la Magic FM, poate va fi de folos unora:
    “Cel mai mare premiu oferit de un post de radio din Romania isi asteapta castigatorul!
    La Magic Fm este zarva mare pentru ca mai astazi se incheie concursul Magic Home al carui Mare Premiu este un APARTAMENT de 2 camere evaluat la 96.000 euro. Mai este doar un cuvant magic de difuzat si completat in casuta de pe site-ul http://www.magicfm.ro si inca 6 zile pana la venirea Mosului Magic Fm cu cel mai mare premiu oferit pana acum de un post de radio din Romania.

    Insa inscrierile continua, pentru ca DJ-ii Magic Fm, pe post de spiridusi, nu mai prididesc cu recapitularile cuvintelor din zilele anterioare, pentru ca dorinta tuturor este sa ofere sansa castigului cat mai multor ascultatori.

    Motiv pentru care in fiecare zi din aceasta saptamana s-au recapitulat Cuvintele Magice de la inceputul concursului, din 24 noiembrie, pana astazi, cand are loc Marea Recapitulare.

    Cine va fi pe receptie azi, vineri 19 decembrie, va putea inca sa se inscrie la concursul Magic Home, pentru ca formularele de inscriere vor fi active pana la ora 24:00.

    In zilele urmatoare, Mosul Magic Fm va analiza temeinic toate inscrierile si va verifica toate cuvintele magice astfel incat sa nu existe nici o eroare cand va avea loc tragerea la sorti, avand in vedere valoarea premiului.

    Pe 24 decembrie, in Ajun de Craciun, vom afla numele castigatorului Marelui Premiu, apartamentul cu doua camere in Complexul Primavara Lujerului din Bucuresti.

    Si tot pe 24 decembrie vor fi desemnati si ceilalti patru castigatori, ai celorlate premii de la Mosul Magic Fm: un televizor cu ercan de 94cm, o masina de spalat, un sistem Home Cinema si o combina frigorifica.
    Magic Fm – cea mai buna colectie de cadouri de sarbatori.”

  12. Va multumesc tuturor, celor care ati pus cuvintele pe net, pana in ultima zi! Bafta tuturor!!! :-*

  13. Ce matinali estem unii 😀
    Multumesc si eu tuturor care au avut bunavointa de a ne impartasi cuvintele pe care unii nu le am “prins pe unde”. Inca o data BAFTA! ORicum, sper ca o sa mai reveniti pe blog dupa castigarea premiului sa mai comentam un pic ;))
    O zi buna!

  14. eu am batut apropo la party 😉 fiti siguri ca daca se intampla sa castig apartamentu’…petrecere fara discutie :))) este o promisiune 😛
    ms si pt cuvintele postate de voi…unele chiar le pierdeam daca nu intram aici 🙂 numai bine tuturor si mult noroc…mai mult decat sanatate. stiti de ce? norocul e mai important decat sanatatea pt ca si cei de pe Titanic erau toti sanatosi 😉 :))))

  15. hai ca a mancat aida numai de dulce de la unii, sa nu zic de l anoi, dar oare ea nu a participat?
    misto asta cu titanic 😉

  16. Sper sa nu ajung sa-i dau dreptate AIDEI,dar chiar ultimul cuvant de azi -cheie- nu-l pot trece in casuta?Oare stie Aida ceva……?

  17. A anuntat ca ultima zi de inscriere este luni 22.12.2008 ora 24.00, deci sa speram ca vom prinde o bresa in “sistemul de securitate”…:-)

  18. Data stelara 20.12.2008 ora 00.17, dupa lupte seculare, de o zi, 😀 am reusit sa var cuvantul magic in casutza lui!!! concursul s-a prelungit cu trei zile! 😉

  19. “Inca trei zile de inscrieri la Magic Home!
    Autor: Magic FM
    Data: 2008-12-19 20:39:45

    Perioada de inscrieri la concursul Magic Home, se prelungeste cu inca trei zile si anume pana pe 22 decembrie ora 24:00.

    Din cauza numarului mare de inscrieri pe site-ul magicfm, in special in ultima zi a concursului Magic Home, au aparut cateva probleme tehnice care n-au putut fi rezolvate atat de repede cat ne-am fi dorit.

    Prin urmare, o data cu optimizarea functionarii site-ului, Magic Fm prelungeste si perioada de inscrieri, cu inca trei zile.

    Asta inseamna ca inca va mai puteti inscrie la concursul Magic Home pana luni 22 decembrie, ora 24:00.

    Succes!”
    http://www.magicfm.ro/stiri/158/Inca-trei-zile-de-inscrieri-la-Magic-Home!-

  20. Magic Ho-Ho-Home

    24.11.2008: SURPRIZA
    25.11.2008: CADOU
    26.11.2008: MICROFON
    27.11.2008: FLOARE
    28.11.2008: CARTIER

    1.12.2008: MONDENII
    2.12.2008: CALD
    3.12.2008: VECIN
    4.12.2008: BALCON
    5.12.2008: RADIO

    8.12.2008: MAGIC
    9.12.2008: GLOB
    10.12.2008: SOARE
    11.12.2008: PREMIU
    12.12.2008: BRAD

    15.12.2008: TELEVIZOR
    16.12.2008: COZONAC
    17.12.2008: VERDE
    18.12.2008: SARMALE
    19.12.2008: CHEIE

  21. ar fi super sa castig apartamentul insa ar trebui sa imi vand apartamentul meu actual ca sa platesc comisionul la stat oricum ar fi super numai ca voi da statului 400 milioane de lei vechi ;))

  22. Da, treaba cu impozitul la stat poate fi o problema, sper sa fie o solutie si pentru asta, indiferent cine va castiga… Si, oameni buni, eu tot mai am dubii, pe 3 decembrie sigur e “vecin”? (si nu “vecini”?)

  23. diana
    21 Dec 08
    2:19 pm
    “Da, treaba cu impozitul la stat poate fi o problema, sper sa fie o solutie si pentru asta, indiferent cine va castiga… Si, oameni buni, eu tot mai am dubii, pe 3 decembrie sigur e “vecin”? (si nu “vecini”?)”

    -> Sigur este “vecin”.

  24. pentru mirabela – orice premiu castigat se impoziteaza, iar in cazul nostru premiul nefiind in bani, nu se pot retine din acestia, asa ca cine castiga va trebui sa plateasca la stat o suma frumusica

  25. multumesc diana, dar dak este sa castige un om de rand, “de unde sa plateasca impozitul la stat in cazul in care castiga apartamentul “

  26. premiile mici dak se opreste si impozit pe ele mai bn te duci sa le cumperi din magazin

  27. si la cele mici se opreste impozit. pt ca sunt trecute ca premii. statul ia comision pe orice ce castigi.

  28. “CEL MAI MARE PREMIU OFERIT DE UN POST DE RADIO DIN ROMANIA SI-A AFLAT CASTIGATORUL!
    Autor:
    Data: 2008-12-24 17:40:04

    Miercuri 24 decembrie la Magic Fm la Mondenii Radio Show a avut loc extragerea castigatorilor la concursul Magic Home.

    Concursul s-a desfasurat intre 24 noiembrie si 19 decembrie, perioada in care ascultatorii Magic Fm s-au inscris pe site-ul magicfm.ro, au retinut cuvintele magice difuzate de luni pana vineri, la radio si le-au completat in conturile personale create pe site.

    Premiile au fost extrase conform regulamentului, in ordine:

    Premiul 5

    – Masina de spalat automata, numar inscriere 3306, castigator SPETIE AURORA, din Babeni.

    Premiul 4

    – Sistem Home Cinema, numar inscriere 2133, castigator FLORIN STOICA din Bucuresti.

    Premiul 3

    – Combina frigorifica, numar inscriere 600, castigator RADU CRISTIAN din Mizil.

    Premiul 2

    – Televizor cu ecran de 94 cm, numar inscriere, castigator 4423, castigator TEMCIUC ANCA din Botosani.

    Marele Premiu

    Apartament cu 2 camere, numar inscriere 4317, castigator ACHITEI OANA din Iasi.

    La concursul Magic Home, au participat 14174 de ascultatori care si-au creat conturi pe http://www.magicfm.ro si au completat cele 20 de cuvintele magice difuzate la Magic Fm.

    Felicitari tuturor ascultatorilor Magic Fm si participantilor la concurs.

    Magic Fm va doreste Sarbatori Fericite!”
    http://www.magicfm.ro/stiri/162/CEL-MAI-MARE-PREMIU-OFERIT-DE-UN-POST-DE-RADIO-DIN-ROMANIA-SI-A-AFLAT-CASTIGATORUL!

  29. imi plac mondenii
    au de unde alege subiecte in lume noastra pestrita 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *