O pluta construita de furnici este…

….este una construita din furnici. 🙂 Simplu!

Dragii mei, pregatiti-va sa ramaneti cu gura cascata cateva minute. Astazi vorbim din nou despre furnici si capacitatile lor fenomenale.

V-ati intrebat vreodata cum ajunge o colonie de furnici de pe un mal pe celalalt al raului? Sau mai bine zis, la ce solutie credeti ca recurg furnicile in momentul cand raul din apropiere se revarsa punandu-le in pericol casa de sub pamant?

Iata minunea:


bullets

11 Comments

  1. sunt ingenioase la fel cum le stiam cu totii.Si da, e un subiect de Animal Planet.Dar merita vazut .

  2. Foarte tare pasiunea ta entomologica. Am patit-o si eu de curand (sper sa-mi treaca)- am inceput sa scriu o serie de posturi despre obiceiurile sexuale ale animalelor. M-a mancat in fund si i-am dat titlul “sex animalic”. Frate, cate injuraturi am putut sa-mi iau de la aia care au ajuns de pe google pe articol:)). Cautau oamenii altceva. Revin – si te intreb pe bune: la imperechere fac chestii interesante?
    P.S. Probabil nu stiai asta. Americanii le zic pisalogilor, aia care iau chestiile marunte si te piseaza cu ele: Ant Fuckers. Nice, nu? 😀

  3. oare ce cautau aia la sex animalic :)) furnicile mereu uimitoare, se folosesc de tensiunea superficiala a apei, dar ma intreb cum au descoperit faptul ca pot traversa apa 😕

  4. Fire ants (asa cum sunt cele descrise in documentar) sunt o mare napasta pentru natura. Fire ants au invadat Nord America, si in special in Texas fac un mare dezastru si nimeni nu le poate opri. Nici un fel de chimical nu le omoara. Am fost camping de multe ori, si am vazut paduri intregi uscate din cauza acestor furnici. Am vrut sa strang lemne de foc si fiecare lemn uscat pe care am pus mana, era plin de furnici. O mare tragedie aceste furnici de foc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *