Nu vota

Asta a fost motto-ul campaniei filmate de actorii de la Hollywood, campanie recent incheiata prin Sua (Omaba & stiti restul).

Insa iata ca bloggerii romani fac totul pe invers. Unde? Intr-o campanie asemanatoare. Pentru cei care ati deschis televizoarele mai tarziu reamintim ca romania trece anul asta printr-o perioada asematoare.

Later edit: Bai baieti, acum inteleg de ce se zice ca televizorul ingrasa si tinand cont mai ales de faptul ca piticu care dupa ce ca e “obez” a mai si slabit 5 kile in ultima perioada nu pot sa zic decat atat: ori e de la prea mult fard, ori camera era stricata. Cert este ca unii dintre voi sunt obeji de-a dreptul fata de  realitate. Am dreptate sau am dreptate?


bullets

15 Comments

  1. e filmat HD, iar trilulilu nu stie de asa ceva, drept urmare … imaginea e putin … mai ingrasata 😉

    nu tot timpul tv-ul ingrasha 🙂

  2. Piticule, se pare ca nici Youtube nu stie de HD, Vimeo era solutia in cazul asta. 😉

  3. “Insa iata ca bloggerii romani fac totul pe invers.” Asta ar fi insemnat sa zica numai “mergeti sa votati” dar de fapt, din clipul asta, inteleg ca e bine sa ma gandesc singur si sa iau decizia care mi se pare cea mai potrivita, a vota sau nu.

  4. VOT DE BLAM ! mai mult de atat nu merita niciunii dintre “catindanti”

  5. Bai, stiu ca nu conteaza decat ceea ce ai in cap, insa nu pot sa nu intreb sincer: De ce sunt atattt de urati cu toti? De ce? Adica e o conditie fara de care nu ai cum sa ai trafic?

  6. mergeti fratilor la vot … indiferent ca votati pe pereti sau puneti nenorocita aia de stampila pe langa ! daca iar se obtine o majoritate covarsitoare de 55% sin 10% din populatie plm suntem degeaba … si ar fi bine sa tinem ciocul mic si sa nu mai aiba nimeni tupeul sa zica ceva … ! pt ca daca 10 milioane de ramani dau vot stramb atunci insemna ca 10 mil de romani nu sunt multumiti dar daca ei nu voteaza e simpla indiferentza daca unii fura fac averi sau delapideaza. deci pot continua !

    iar cei ce nu voteaza sa nu comenteze … e dreptul tau sa iti dai cu parerea odata la 4 ani … daca taci atunci mai taci 4 ani si strange cureaua !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *