Dragi si stimati clienti

Deci nu doar “Dragi” si nici doar “Stimati” ci amandoua la un loc, de aici concluzionam faptul ca omul s-a saturat pana peste cap de apucaturile brasovenilor cizelati.

KFC-ul din Brasov a aparut la ani distanta fata de McDonalds iar acolo nu am auzit vreodata de astfel de probleme. Cert este ca la KFC, brasovenii arunca la gunoi nu doar continutul ci chiar intreaga tava cu resturi.

Ce sa-i faci, asa sunt ardelenii, inceti, cumpatati si fac treaba pana la capat. 😀 Normal ca si eu ma numar printre ei (vorbesc de ardeleni nu si de apucaturile cu tava).


P.S. Sau s-au distribuit afisele de acest gen in toate KFC-urile din tara?

Poze facute cu Sony Ericsson k800i.

bullets

8 Comments

 1. Ba da a fost aceeasi problema si la un momendat avea si McDonald’s un afis asemanator, iti zic sigur ca am vazut cu ochii mei!! Brasovenii tot nu sa-u prins sau arunca aia care nu stiu sa citeasca! 😛

 2. in Oradea nu am vazut sa se puna problema, la noi multi nici nu isi golesc tava ci o lasa pe masa sa vina femeia de serviciu 😀

  Poza facuta cu ochiul liber 😛

 3. ha ha :))
  In Iasi ti le culege de pe masa, dar ambele KFCuri sunt situate in foodcourturi, deci se intelege.

 4. Da, la Sibiu….nu e o regula.Fiecare dupa cum il duce capul.Majoritatea golesc resturile fara sa arunce si tava, dar am vazut si unii care isi lasau pe masa ce nu le mai trebuia.Is curios sa vad pe cineva sa arunce si tava.Eu cred ca astia care fac gesturi de genu sunt la prima vizita in KFC sau McDonald’s . Exces de zel saracii.

 5. McDonald’s are lipite pe toate cosurile de gunoi povestea aia cu “aruncaţi aici agenda încărcată stresul telefoanele problemele laptopul graba”. Nu cred sa fi fost un idiot care sa isi arunce laptopul.
  La fel este si la KFC, doar un imbecil arunca tava. DIn pacate e plina tara de imbecili asa ca nu e vina celor de la KFC ca acel afis exista.

  PS: La Julius Mall in Timisoara exista acelasi anunt pe cosurile de gunoi din food court. Nu se lasa nici astia din Banat:)

Comenteaza: