Definitia genului Black Metal

Black metal este un gen muzical care a apărut în perioada de început a anilor 1980, precedând marea expansiune a stilurilor de metal “extrem”. Black metal-ul a evoluat din thrash metal, la fel ca şi genul death metal, cu care se înrudeşte.

wikipedia

Daca nu stiati pana acum ce e ala Black Metal, formatia Morbid Anal Fog este gata sa va demonstreze cu ce se mananca. Sfat: daca o sa ajungeti fani ai acestui gen, sa nu care cumva sa le ziceti parintilor. Mai bine le spuneti ca sunteti emo si scapati usor. 😉

Sincer, pe mine genul asta de muzica ma cam depaseste…

😀

bullets

30 Comments

  1. Asta e o melodie compusa si exersata pentru ca apoi sa filmeze videoclipul sau … se scot zgomotele acestea cat filmeaza ” regizorul ” 3 min …???????????????? Dear god help us all

  2. Decât să alegi un band destul de obscur din zona Black Metal probabil pentru ca suna kinky… se putea face puţină cultura cu acest mini-documentar

  3. Muzica cu grohaituri am mai auzit, mai interesanta e denumirea formatiei, iar membrii o merita pe deplin. Am si eu un album intreg, ‘Back from the grave’

  4. Daca asculti rock de obicei, dar ROCK adevarat nu pop-rock (ca multi confunda…) atunci parerea ta e la locul ei. Intr-adevar, fiecare padure are uscaciuni, iar tu ai ales un putregai. Pentru diversitate cred. Sau impresie artistica.
    Dar daca nu asculti…

    Acum sincer, eu ascult rock si niciodata manele, decat fortat de la aia care umbla cu telefoanele prin metrou sau cu geamurile coborate la mertzane. Ce asculta copiii emo nu e mai rock decat Cradle sau Dimmu Borgir… e doar mai de impact. Din pacate.

  5. eu zic pas…inca ma intreb e mai urat genul asta decat manelele?sau invers?

  6. toate videoclipurile black metal sunt filmate in padure ? astia sunt hippie sau care e problema lor ? ps: voi ati inteles vreun vers ? sau exista versuri ?

  7. Cateva lucruri, nu sunt ascultator de black, nu-mi place blackul. cu toate astea pot sa zic cateva lucruri:
    1: Daca asculti o melodie black asa n-o sa intelegi nimic. Oamenii care asculta rock hard de genul asta stiu sa asculte tobele, chitara, basul si vocea.

    2: Din punct de vedere artistic rockul asta mai udnerground gen black si death e cu mult peste rap, house, trance sau orice altceva, nu vreau sa jignesc, dar oamenii astia sunt talentati la instrumentele pe care le folosesc, chiar daca se adrseasa unui target mair estrans.

    3: Da, sunt niste retardati pentru ca se imbraca si se comporta ca niste copii teribilisti de 16 ani, asta e, jumatate din targetul lor sunt oameni normali celalata jumatate sunt copii teribilisti.

    4: “Rap forever” nu face altceva decat sa arate ca esti un incult, da poate pentru tine suna mai bine, dar din punct de vedere al “artei” (ca din cate tin eu minte muzica e o arta) rapul e zero.

  8. Inca ceva, pentru oricine crede ca paote sa ma contrazica, dovada clara ca eu am dreptate:
    Eu am ascultat toate stilurile de muzica pe care le puteti lauda: rap, house, trance, latino, dance etc… De ce? Pentru ca sunt “mainstream” inevitabil cu totii le ascultam, insa voi probabil nu ati ascultat prea mult death-metal sau black metal ca sa puteti face o comparatie.

  9. Da. Discutiile despre stilurile muzicale nu cred ca se termina vreodata. La fel se intampla si cu descutiile despre religie. Tot timpul sunt pareri pro si contra si cred ca e normal sa fie asa.
    Pentru mine e simplu – Nu ma pot caca in gustul altuia si nici altul in gustul meu.

  10. =))=))=)) You must be fucking kiddin =)) =)). De cand grohaiturile sunt considerate muzica? Chestia asta nu poate fi numita muzica .Back metalistii astia se dau asa de duri incat daca se intzapa din greseala in padure isi cheama asistentele personale sa le ofere ingrijire medicala =)).Ce duri se dau pocitaniile astea, apoi daca se zgarie se baga intr-un coltz si plang.
    In legatura cu gusturile muzicale sunt total de acord cu cazi,word bro .

  11. daca asta e black metal…eu ma fac preoteasa la mitropolie………:)))
    ceea ce tocmai am urmarit pe langa faptul ca m-a degustat ingrozitor de mult, m-a facut sa rad cu lacrimi……ori videoclipul a fost facut la misto …..ori eu nu mai stiu ce e black metalu’….:))))

  12. Fulgerelule, ai dat si tu peste ce era mai de cacat…
    Uite, ca sprijin pentru o trupa romaneasca, era de 1000 de ori mai indicat sa fi pus in locul clipului astuia un video de la Negura Bunget, cea mai tare pe gen din Romania…Sau o melodie de la Satanochio, ca incep sa se ridice si ei putin cate putin..
    Just my opinion! Asta nu inseamna ca trebuie sa-mi urmezi sfatul:))

  13. ti-a dat omul exemple deja, ce mai vrei?
    Negura Bunget sunt chiar de referinta in Ro.
    Fulgerele, daca nu cunosti genul, de ce te bagi? Dai exemplu un rahat si il consideri un reprezentant al genului, superb.
    Black metalul exista pentru ca ofera unor oameni ceea ce cauta. Nu esti in target? Ramai la trance si ce altceva mai place la sufletelul tau.

  14. :)):)) Ăştia-s oameni la care li s-o scuurtcircuitat bateria. :)):)) Şi io mi-s roacker, dar parcă nici chiar aşa. :))

  15. Nu-mi place black-ul in mod special, e prea greu pentru ine, dar cunosc fenomenul si pot sa spun ca nu-s de acord cu ce-ai facut. Daca as zice si eu “bai, nu inteleg pop dance-ul asta” si le-as da exemplu pe Cheeky Girls ar fi cam acelasi lucru. Deh, trebuia sa-ti scoti si tu un post cu mai mult de 3 comentarii. Bravo.

  16. Bullets, nu am vrut sa pornesc o cearta sau ceva de genul…Nici macar o polemica.. As I said, it was just an opinion!
    Haideti sa nu incepem sa ne intepam pe teme muzicale, pentru ca sigur nu ajungem nicaieri:)

    Si daca e de exemple, orice clip de pe youtube de la Negura e ok. 😀

  17. hai sa lasam porcariile, eu sunt rock-er nascut si crescut dar black…death…etc. nu imi place si nu o consider muzica, vocal vorbind, instrumental e alta poveste…si intradevar ai ales echivalentul Cheeky Girls al black-ului. hai sa ramanem Heavy metal forevere!

  18. doar pentru ca sunt unele formatii duse la extrem (cu imaginea, pentru ca deep-down-inside sunt oameni normali), nu iti da dreptul sa caracterizezi un intreg gen.
    un documentar care te-ar ajuta sa intelegi genul metal mai bine (inclusiv blackmetal-ul) este “Metal: A headbanger’s journey”.
    Apropo, stiu ca este blogul tau dar trebuie sa fac afirmatia asta: nici mie nu imi plac melodiile tale de weekend dar asta nu inseamna ca spun ca nu este muzica, bre ! 😉

  19. LOL. Asta nu e black metal, suna mai mult a grindcore. Si numele suna a humor grindcore, alturi de clit eater si anal cunt. In principiu E grindcore.

    Trupele cu nume scarboase sunt in general trupe de Humor Grindcore, si videoclipurile de genu ala sunt considerate reusite.

    Alte trupe de grindcore (la misto) :
    http://www.myspace.com/caninus : la vocal 2 pitbuli
    http://www.myspace.com/beak666 : la vocal un papagal

    Anal Cunt e cea mai cunoscuta trupa de humor grindcore, cel mai “tare” album al lor fiind “Morbid Florist”. De pe albumul “I like it when you die” putem selecta piesele : “The Word ‘Homophobic’ Is Gay.” sau “You Live in a Houseboat”. Una din piesele lor de rezistenta se numeste “Hungry Hungry Hippos”.

    Asta era asa, in caz ca-i ia careva in serios. LOL.

    Si daca vrei sa vezi gaini bete pe black metal extrem care iau treaba in serios :
    http://www.youtube.com/watch?v=9aZcgMmxHxw
    (bine pt neantrenati mare diferenta intre black metal extram, grincore si deathgrind probabil nu e, LOL).

  20. By the way, cea mai funny faza e ca toata lumea ii ia in serios, si-au atins scopul, citesc comentariile si rad cu lacrimi. Singuru care s-a prins e Melk, de ti-a recomandat Cock And Ball Torture (Humor Grindcore German, uitase de ei).

  21. Mai copii eu doar faceam misto de nenii din videoclip. Cum ca ei ar fi definitia Black Metalului. Ofof….. relaxati-va. 🙂

  22. Da man, m-am prins ca stii ca e la misto. Mai ales ca piesa lor de rezistenta pare sa se numeasca Nokturnal Bacon Throne (Tronul Costitei Nokturne or smth). Ma amuzam ca restul au luat-o in serios.

    Pare sa fie totusi un fel de black metalo grindcore, fac misto de “Norwegian Black Metal”, da eu am dat direct la mijloc unde erau tobe si voce de grindcore).

    PS : Totusi iti recomand sa asculti Caninus : Sensationalise Demonize si HateBeak : Feral Parrot. (Dap, am probabil un simt al umorului mai ciudat).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *