Sardina electorala

Ma chiş băi…

Stiti cum merge treaba pe la sate?  Sa va zic: exact cum 50 % dintre voi inca nu stiu exact cu ce se mananca colegiile electorale, cam asa sta treaba si cu  babele din Comuna Margineni, Judetul Bacau. Tocmai spre ele statea intinsa zilele trecute, punga unui anume partid a carui candidati, culmea, candideaza pe 30 Nov. Si normal ca in punga era corect explicat.

Oricum, eu merg pe ideea ca romanul e si smecher, ia punga dar voteaza tot cu cine vrea muschiul lui.

[via zoso]

bullets

8 Comments

  1. Imi este scarba si mai tare de PSD dupa vizionarea filmuletului. Si stii ce e trist? Ca subconstientul functioneaza si la sate …or sa voteze pe aia care au dat ceva …chiar daca e vb de un batic si o doza de Burger… f trist

  2. tiganie electorala. fi sigur ca toate partidele fac cate ceva … RUSINE

  3. Eu zic ca rrom,anu e prost si ca la sate castiga PSDu ca le da salam si etc bla bla oricum fraieri se vor duce la vot pe 30 NOV spor la votat …

  4. cu salamul si sardina incearca cumpararea de voturi acesti hoti numiti PSD.

    La Bacau PNL castiga fara probleme mai ales ca ei au facut multe lucruri bune pentru acest oras

  5. Cum zicea Stalin:,, Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine are banii..” Macar si-au primit salamul saracii oameni.Bullets, aveai dreptate. Romanul o sa voteze oricum cu cine vrea muschiul lui.Pai stiu caz real in Buftea unde un candidat dadea bacnote de 50 de ron prin oras sa fie ales si tot n-a iesit.Fraier.Asta s-a intamplat vara asta la alegerile pentru primari.Pe om il doare la bascau cine i-a dat salam, sardine sau bani.Nu-l verifica nimeni si are si ocazia sa-si bata joc de cel care e disperat sa fie ales.

  6. @andrey91
    La cati candidati au pe lista neagra a portalului anticoruptie RomaniaCurata, chiar sper sa nu castige PNL. Mai ales ca si-au tras niste tunuri de sta pisica in mustati de cand e Rromica Stavarache primar.

  7. uitati’va oameni buni cum se pisa astia pe oameni.cum poti sa mergi sa dai la un om o conserva si un salam alaturi de niste pliante electorale?daca eram eu acolo si le luau in cap inzecit.tare mi’am iesit din pepeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *