Borna kilometrica cu gusa

Carevasazica unii indeamna electoratul sa nu mearga la vot, Duminica, 30 noiembrie. Asta cica ar fi in avantajul unui anumit partid. Nu pot baga mana in foc pentru autenticitatea mesajului dat de baiatul asta cu guşa, cert este ca.. Ahh, cica e campanie anti-PSD. 😀

[via piticu]

bullets

11 Comments

  1. Absenteismul poate ajuta…pe unii, defavoriza…pe altii.

    Taranu’, pensionaru’ c.a.p.-ist ori “aia vechi”…etc, logic, stau acasa.

    E posibil ca orasenii, bucurestenii etc, sa vrea s-o “taie” etc, 3 zile…
    Sa n-o “taie” pentru 4 ani cu tatucu’ Ilici, Nastase, Hrebe, Vanghelie, Serban Nicolae etc…! Nu e idealul pentru parerea si nevoia fiecaruia dintre cei care nu doresc reintoarcerea la epoca 2000-2004….(nu mai zic la cea a comunismului), pentru ceea ce ar fi putut fi “ieri” sau ar putea fi “maine” cu dreapta, PDL, PNL, dar fara a fi prezent la vot, neutilizand de dreptul la vot, CE te poate astepta post-neprezenta…? 4 ani cu ai lu’ Ilici.

    Drept la vot exista.

  2. eu am tot zis că nu mă duc la vor pentru că sunt porci… şi se gândesc numai la ei.
    mi-e tot una dacă iese PDS, PNL PD-L…
    ar fi o problemă dacă ar ieşi UDMR, dar am încredere în ţăranul român.

  3. Pai o sa merg dimineata la vot, iar apoi pornesc spre Timisoara sa imi fac o poza cu o borna kilometrica. 🙂 Am gasit solutia 🙂

  4. table, cred ca e invers…
    e clar ca n-ai cu cine sa votezi, insa dintre cei mai prosti, sau cei mai hoti… alegi pe cel mai putin prost sau hotz prin prezentarea la vot.
    de ce sa-i lasi pe altii sa-si spuna parerea in locul tau?
    nu tin cu nici un partid, habar n-am cu cine o sa votez, dar sigur o sa-mi pierd 10 minute din viata mergand la vot; n-am un argument foarte logic, dar vreau sa cred ca mersul la vot imi da voie mie sa comentez si sa urlu ca imi merge prost, in timp ce neprezentarea ta la vot ar trebui sa te faca sa taci si sa nu ai dreptu’ la replica in ceea ce priveste modul in care suntem condusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *