Taxa auto s-a triplat incepand de astazi, 9 Decembrie

“A aparut in Monitorul Oficial cu data de ieri, 8 decembrie, 2008. Aplicam taxa si incasam” – Maria Taran – purtator de cuvant Directia Judeteana de Finante Iasi

Furiosi, oamenii spun ca au fost inselati. Stiau ca Guvernul stabilise 15 decembrie, data de la care taxa se majoreaza. Sefii de la Finante spun insa ca noua prevedere a fost publicata ieri in Monitorul Oficial, asa ca ei o aplica.

Mi se pare mie sau astazi suntem in 15 Decembrie? Cine imi da un calendar? Pttiuuuu drace, stai, uitasi ca traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor, tara care in toiul unei crize finanicare mondiale reclama o crestere economica.

Astazi este 15 Decembrie iar Ordonanta de Urgenta a Guvernului cu privire la marirea taxei auto (vestita  triplare) a intrat in vigoare incepand de astazi.

Mie nu mi se pare ceva anormal. Din moment ce populatia Romaniei este tratata de astia din Guvern exact ca un pugilist care si-o ia in freza la fiecare meci prin KO. Pana se trezeste din primul, urmeaza al doilea astfel ca nu prea are timp sa realizeze ce si cum.

Deci da, astazi este 15 Decembrie. Cititi si va minunati: aici, aici sau aici.

Cine mai pune pariu cu mine ca in urmatoarele zile, Tariceanu va fi omorat cu pietre si lasat sa pluteasca in larg calare pe o carcasa de Citroen C1 (sau Logan) ca sa-i mance pescarusii partile moi?

bullets

21 Comments

  1. Suntem inca in comunism…cumparati logan si citroen pentru ca pretul unei masini second + taxa a ajuns la acelasi pret cu un logan de 2 lei cau un c2 sa zicem!!!

  2. cred ca este pt prima data cand m-am saturat de tot rahatul ca ni se serveste. as putea iesi in strada pentru orice, fie gropile de pe drumuri, taxa auto si alte impozite menite sa umple buzunarele unei maini de oameni care au facut tot posibilul sa ne obtina voturile.
    romanii ar trebui sa se uneasca, sa le pese, sa nu mai inghita si sa protesteze prin toate mijloacele posibile.

  3. Mizerii de sfarsit de an…si de “pa” PNL. Pacat, asa se compromit unii oameni; la politicieni, ce sa…

    Cica ar fi fost “o greseala” de tiparire la Monitorul Oficial. Da, s-o creada mutu’. La ce lasa in vistieria tarii actualii guvernanti, unde sufla vantul si…imprumuturile mari luate, vai de ei…Pardon, de noi.

  4. Deci Tariceanu joaca tare. Sunt curios daca dupa ce “intra” in Opozitie, il jumuleste si il cauta careva la Oo. Oricum, e timpul sa-i faca cineva parul cretz.

  5. Frumos “cadou” de adio / sărbători.. pffff.
    Poţi să mai adaugi pe lista aberaţiilor şi plata CAS-ului de două ori în cazul în care obţii alte venituri chiar dacă tu eşti angajat cu normă întreagă şi îţi plăteşti asigurarea de sănătate.. başca geanta de documente cu care trebuie să te justifici pentru odată, şi încă odată.

    Sincer, m-am săturat de sistemul ăsta de rahat.
    Cine nu are somn să îşi facă un calcul şi să îşi scadă toate taxele şi impozitele plătite statului şi să vadă cu ce mai rămâne la final.. cam atât valorezi..

  6. sa ne plateasca tariceanu ratele la banci,ne-am imprumutat la banci sa ne luam masini sa le tinem in fata casei,nu ne trebuie logan,sa se dea tariceanu cu dacia,iesiti in strada oameni buni,aSTA E JAF,HOTIE

  7. Hai sa recapitulam… Cu cateva zile inainte de alegeri guvernul anunta o masura foarte populista si anume suspendarea taxei auto pentru masinile cu motoare EURO 4 (ex: http://www.wall-street.ro/slideshow/Economie/53620/Guvernul-adopta-planul-anticriza-Taxa-auto-suspendata-la-masinile-noi-Euro-4.html )
    La cateva zile dupa alegeri guvernul anunta ca va tripla taxa auto pentru masinile sh incepand cu 15 dec.
    Dar … de fapt, aceasta ultima masura se aplica incepand de astazi … MINUNAT!
    JEGURILOR !?! CREDETI CA VA MAI TOLERAM MULT???

  8. Tariceanu mai are parti moi?
    Impotentu ala?

    Asta toata viata lui de hapciupalitic a umblat dupa verzisori. Cand Ii punea cineva o femeie in brate sarea in cur ca in cactus.

    In tara asta obosita sunt doua posibilitati de a face avere:
    1. te faci manelist si canti in doru’ lelii pe la nunti si pe unde apuci
    2. te faci politician cu o functie cat mai inalta si furi bagand mana pana la genunchi.

    Iar cine abereaza din nou ca isi iubeste tara… mergi fratica tare si fii mandru ca hapciupaliticii astia de-al de Tariceanu isi bat joc de tine.Be proud!

  9. Chiar acum ma uitam pe tariceanu.ro , site-ul lui personal si cica la el “promovam o romanie mandra si prospera”.

    Mandra e bagaboanta de fiica-sa.
    Si sa “prospere” ca fiica-sa nu va mai fi bagaboanta.

    Cum mama dracu sa pui pe site-ul tau personal “PROMOVAM” la plural? Domane fereste sa fie mai multi Tariceni.
    El vrea sa aibe de fapt bun simt… si sa nu para cioban scriind “PROMOVEZ”… a induclit folosind pluralul.
    De-aia imi place mie de becali – cioban in toata regula, spune totul pe fata.Bravo!

    Acolo pe blogu lui de rahat, se plange un oarecare datorita faptului ca acum o luna si-a cumparat o masina si a fost programat la rar peste doua luni.Iar omul acum este silit sa plateasca triplu desi masina este luata dinainte de aceasta lege.

    Sa nu-l iei pe Tariceanu si sa faci cu el curse de gaini?

    O iau razna si cand mai aud cate unu ca-mi spune pe unele blog-uri/site-uri sa fiu civilizat si sa nu mai injur. Cu alte cuvinte daca Tariceanu’ ne-o trage civilizat, sa-i urmez si eu exemplul si sa fiu civilizat?
    NU… sunt ca la usa cortului si-i insir pe pul@ toata familia ca la frigarui – chiar daca eu nu am de gand sa-mi iau masina second.

  10. S-au rasculat cativa ce-i drept.
    Brasov e un orasel destul de maricel.
    Nu s-a rasculat nici dracu pe aici…

    Si daca totusi, iese revolutie… sa-l puna in scaieti pe Tariceanu’ cum l-au pus pe ‘nea Nicu!
    Jos cu dictatoru!

    Oleee ole ole ole… Romaniaaaaa nu mai e!

  11. Am inteles ca pt masinile noi nu tre sa platesti nici o taxa .. daca e asa atunci eu is pt ca taxa sa fie si mai mare de 10 ori daca se poa asa poate scapam de toti “smecherii” cu bmwuri audiuri vw de acu 12 anu luate cu 2-4k …

  12. table, ti-am mai raspuns eu ceva pe aici si ti-am inchis gura la subiectul asta.

    Vrei sa-ti dau copy/paste? Sau la gramezile de bani ce-i ai si-ti permiti masina noua te fac destept sa folosesti search-ul blog-ului?

    Concluzia este ca te bagi in stramp, si pe noi ne mananca.Mergi si posteaza pe blog-urile celor multumiti de taxe.
    Tu esti ala care te-ai saturat zilnic sa vezi pe strada golf3, ca asa spuneai in postul trecut.Noi ne-am saturat sa-ti vedem fata!

  13. Bravo bulete pentru header. Spuneam eu acolo la logo-uri sa-ti pui o caciulita de mos-craciun in cap… chiar arata misto’ 😉

  14. Eu te-am votat eu te omor!!!

    Esti un marevacar fraiere! Tarigeanu suje mielu! tarisheanu suje mielu!!!

    Apropo revolutie la 10 ani dupa o alta revolutzie… O ideie superba! sarbatorim 10 ani de libertate…

  15. NE BAGA PE GAT LOGANUL FRANCEZILOR,DAR UITE CA EU TOT UN VW SAU UN OPEL LA MANA A DOUA I-MI IAU PENTRU CA ASA CONSIDER EU CA ESTE MAI BINE.VREAU SA AM DREPTUL SA POT ALEGE DOMNILOR GUVERNANTI!!!CEI DE LA DACIA STRIGA IN GURA MARE CA DACA SE REDUCE TAXA NU MAI VAND EI MASINI NOI,DAR EU I-MI PUN O INTREBARE-PENTRU DITAMAI PRODUCATORUL AUTO O MASINA NEMTEASCA VECHE DE 15 ANI REPREZINTA O AMENINTARE?DACA DA INSEAMNA CA NU SE RIDICA LA NIVELUL SI PERFORMANTELE TEHNOLOGICE ALE MASINI NEMTESTI VECHE DE 15 ANI,NU?ASTA ESTE CONCURENTA PENTRU DACIA…I-MI PARE RAU PENTRU MUNCITORI DE ACOLO,DAR VINA ESTE DOAR A CONDUCERII DE LA FABRICA CARE NU STIE CE INSEANMA CONCURENTA,SI IN LOC SA FACA TABLE PE BANDA RULANTA NU AU INVESTIT IN MODERNIZAREA MASINILOR,SA LE FACA FIABILE,ETC.UN LUCRU ESTE CERT..CINE SI-A LUAT UN LOGAN,A DOUA MASINA CARE O SA O CUMPERE SIGUR NU O SA MAI FIE MARCA DACIA,PENTRU CA I-SI DA SEAMA DE INVESTITIA CARE A FACUT-O SI CAT DE RENTABILA A FOST…..JOS TAXA AUTO….VREM DREPTUL DE LIBERA CIRCULATIE A MARFURILOR IN SPATIUL COMUNITAR SA SE APLICE SI IN ROMANIA!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *