Asa sunt femeile?

Poate dupa vizionarea acestui clip, pornesc fetele o dezbatere care sa vina in apararea lor. Dar vreau pareri care sa ma multumeasca si prin care barbatii sa inteleaga cum stau de fapt lucrurile, nu ceva aruncat acolo gen “sa stii ca nu-i asa”.

Deci, sunt sau nu femeile materialiste? Ia sa vedem..

[thx to carmen]

bullets

14 Comments

  1. Sunt si nu sunt. La fel de materialiste ca si barbatii. Stai sa vezi o femeie indragostita de un barbat cu mai putini banutzi. Va fi tinut in palma, mai mult ca sigur!
    Cu femeile e si chestia aia impamantenita ca baiatul plateste sucul, ca el e cel care vine cu flori, bomboane etc… Dar asta era la generatiile mai vechi. Cred ca s-au mai schimbat lucrurile.
    Si apoi mai sunt si barbatii care sunt fericiti ca au dat peste o femeie materialista. Asa au macar o prima sansa sa le intre in gratzii. Deci merita!

  2. :)) I said “I want to make some stuff with the money you won” So … How much ? :)))

  3. Depinde de la persoana la persoana.. dar cred ca femeile tind mai mult spre materialism decat barbatii.. pt ca barbatii isi procura singuri lucrurile de care au nevoie..

  4. Daca am refuzat un tip: +30, care inca locuieste cu parintii, nu are job si ale carui principale pr preocupari sunt jocurile pe net, mess-ul, tigarile si bautura….se poate considera ca sunt materialista, sau nu?

  5. Mona, sa inteleg ca nu statea cu parintii intr-o vila cu 3 etaje si doua garaje in care avea cate un porsche.

    😀

  6. sincer sa fiu fara nici o suparare din partea fetelor sunt si perverse si materialiste pe cand barbati sunt doar perversi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *