Cum sa te asiguri ca ai mereu continut de calitate

Ok, haideti sa o luam asa: blogul meu nu se aseamana cu niciun blog mai rasarit din blogosfera romaneasca dar totusi are succes. De ce? Pai, un raspuns simplu: pun mare pret pe continut. Multi cred ca oricine poate face ceea ce fac eu, oricine poate lua un clip de pe Youtube ca mai apoi sa-l azvarle intr-un post (ma leg de asta pentru ca sunt catalogat drept “ala ce pune doar filmulete”).

Dar haideti sa va spun un secret, nu e totul asa de roz pe cat pare. Mai multi prieteni (care la inceput ma bombardau cu linkuri) au decis sa nu o mai faca ci sa isi creeze chiar ei blog. Ei bine da, unii au abandonat ideea pe parcurs, altii inca continua (le urez mult succes in continuare) insa parca, parca..ceva nu merge.

Secretul meu? Imi dedic 4-5 ore pe zi pentru a cauta continut. Ma trezesc la 9:00, ma duc la servici unde muncesc pana la 19:00 sau chiar 20:00 iar seara pe la 23:00 ma instalez  pe calculatorul de acasa. Timp de trei sau chiar patru ore citesc cele cateva bloguri pe care le rasfoiesc zilnic, consult site-urile de social bookmarking si bloghez pentru a doua zi. Simplu, nu? Toate astea le fac cu placere insa am o singura problema: am ajuns sa nu mai am timp liber si dorm doar 5 sau 6 ore pe noapte plus ca uneori de abia gasesc un filmulet interesant care sa merite postat.

Ca sa ajung totusi la ce vroiam sa zic: pentru a avea continut de calitate este nevoie de mult timp liber, placere de a scrie, un pic de talent 😉 dar si de “puterea” de a filtra contentul si de a expune doar ce e nou, interesant sau atractiv pentru cititorii tai.

Din pacate nu exista un site care sa iti asigure continut de calitate, dar pentru un RCA poti intra aici sa iti faci online asigurarea!

bullets

23 Comments

  1. Poti sa stii ca foarte putini ar fi dispusi sa dedice unui blog 3-4 ore cum faci tu, mai ales dupa o zi full de e.g. programat. Eu unul vin “rupt” de la serviciu la aceeasi ora si abia rup cate 1h pt browsing. Esti de invidiat, dar si merita straduinta.
    PS: e 23fix, spor la cautat pt maine 😛

  2. Subiectul e interesant dar ..la momentul in care ai aruncat balega (scuze) aia de la sfarsit ma faci sa ma simt ca am pierdut timpul citind (cu interes as ussual) articolul.. si nu cred ca sunt singurul..

    Posteaza asa cum stii tu fulgerica, ca stii bine.

    Bafta

  3. Paul, te inteleg perfect! Maine, la cafea vei avea ochii la fel de rosii ca astazi si … la urma urmei … sanatatea este mai importanta decat orice cititor, post sau spot. Asa ca … baga-te langa Roxana … si noapte buna!

  4. @radu, tocmai m-am intors de la roxana. Lasa sfaturile parintesti ca nu esti soacra-mea. 😀
    @Mihai – e 23:40 – acum incep. 🙂 Dar stai relax, o o ora decenta. 🙂

  5. fulgerică… tot respectul, jos pălăria. eu am timp berechet, fiind student. da’ ceva tot nu merge la mine. degeaba stau eu şi căte 6 ore căutând subiecte, dacă n-am promovare.
    am citit pe vreo 56 bloguri azi, reţeta unui blog de succes şi am ajuns să cinstat ca nu există.
    succesul ţi-l faci singur! singura mea ieşire din anonimat mai sunt linkurile celorlalţi către mine.
    trebuie să amintesc că datorită ţie (2 linkuri către posturile mele) am urcat într-o săptămână vreo 1000 de locuri în zelist. trebuie să-ţi multumesc şi te mai aştept. 🙂
    trebuie să bem o bere odată. baftă!

  6. bun, am martori vreo 1000 de vizitatori.
    încă o ăntrebare, pentru că tot ne-ai mărturisit că eşti online 🙂 : de ce nu-ţi publici id-ul de messenger? ca să luăm şi noi legătura cu tine, poate avem ceva interesant de spus. 🙂

  7. @victor – daca mi-as publica Id-ul sau telefonul, sunt sigur ca as avea un stres in plus. Promit ca imi angajez secretara pentru asta. 😀

  8. Ce tare a fost sfarsitul cu RCA :)). Oricum, macar merita. Stai 3-4 ore la calculator dar ai vizitatori/comentarii…si probabil si ies si bani.
    Eu o sa te citesc in continuare 🙂

  9. Este extrem de scump RCA-ul la firma careia i-ai facut reclama. Este aproape dublu decat la EuroINS. Momentan ei sunt cei mai ieftini cu 264 RON/an/1.4l. Pretul calculat pe site-ul postat de tine este de 476 RON/an/1.4l.

    Din punctul meu de vedere, RCA nu conteaza la ce firma il faci pentru ca nu vei avea tu, efectiv, de a face cu ei. Doar daca faci si asigurare Casco, atunci trebuie sa alegi o firma care plateste repede catre servic-uri.

  10. @Mishu – esti sigur ca aia au 264 ron/an? Ai auzit ca se scumpeste RCA-ul cu 40 % si depinde si de varsta soferului & shit?

  11. @bullets – este sigur atat cat am zis pana la data de 31.12.2008.

    Se pare ca dupa aceasta data se va scumpi, cat despre variatii de pret in functie de persoana pentru care este intocmit, la noi nu se pune problema.

    Motivul este foarte simplu, noi avem RCA pentru masina si nu pentru persoana. Acel RCA este valabil pentru oricine ar conduce masina respectiva. In alte tari exista asigurari de mai multe tipuri:
    – pentru o masina care poate sa aiba mai multi soferi
    – pentru un sofer care poate sa conduca orice masina
    – pentru un sofer care conduce doar o anumita masina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *