Reclama la ce?

Stati linistiti, nici pe voi nu prea o sa va intereseze la ce se refera sau ce anume promoveaza urmatorul clip publicitar. Veti intelege de ce! Zeci de femei topless ce sar dintr-un avion pe un fundal sonor asigurat de Wagner nu prea reprezinta o imagine obisnuita pentru oricare dintre noi. 😉

Btw, interzis minorilor!

bullets

26 Comments

  1. ps: un mic via … e de ajuns daca nu … e ok si imi pare rau ca te-am deranjat (subintelegi tu imi era lene sa dau mail) (sry for dual com)

  2. @sleepless – imi pare rau dar chiar nu te citesc. Clipul l-am vazut acum cateva zile si il salvasem in draft, pastrandu-l pentru clipele de neinspiratie. 😉

  3. S-a mai discutat de atâtea ori: atât timp cât materialul nu este creat de tine cu ce drept țipi că tu ai pus primul un clip video.

    In momentul în care ai creat ceva tu însuți pentru ca apoi să îți vezi materialul prin altă parte, da. Zbiară.

    Acum. Clipul ăsta video rulează de ceva vreme pe net. Să ridice mâna cel care l-a pus primul pe un blog românesc. 😀

  4. @sleepless: ba amaratule, eu l-am publicat pe 11 decembrie si am pus si sursa.
    Tu l-ai publicat pe 15 si n-ai pus nimic. Hai da din picioare la tine pe blog si varsa-ti frustrarile in alta parte.

  5. Sa stiti ca intentia mea nu era sa ma cert cu nimeni pur si simplu eram curios unde vazuse reclama si in cel mai bun caz daca o vazuse la mine pe blog sa capat si eu trafic ( >:) ) dar vad ca blogosfera asta de “elita” este plina de ratati cara nu stiu subiectul si iti dau cu parerea ( aici vorbesc de comentatorii astia .. nu de tine fulgerica ) anyway incodata am inteles ce inseamna romania (o tara plina de sacali si zdrente vorba aia “prosti da multi” … ) + eu l-am vazut aici si ca si trilulilu sau youtube nu stiu daca era cazul sa pun si sursa.. (vad ca traffic tot mi-am tras deci goal has been achieved) asta e ca sa muriti voi toti “bloggeri”

  6. @ Alinush;
    Te intreb si eu asa ca te vad incruntat… de unde sti ca baiatul asta este amarat? Sau pur si simplu asa iti “alinti” tu partenerii de conversatii…

  7. Eu zic sa terminati cu discutiile inutile. Vin sarbatorile…. 😉

  8. @Larry: e un termen complex nu crezi? Hai sa terminam cu mizeriile off-topic.
    Imi place cum se sesizeaza pupincuristii.

  9. Sincer cam idioata reclama si un pic rasista (adic stim cu toti cas femeile proaste da sa facem si in reclame mijto de ata …)

  10. heheh f tare..am si eu o mica nedumerire: Cum de la gagici nu le-au zburat pantofiorii during the jump?:)) va-nteleg daca nu asta v-a sarit in ochi=))

  11. Spotul apartine unui retailer si promoveaza o oferta speciala la masini de spalat Siemens… la modica suma de 4999 coco!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *