Deadmau5 ft. Kaskade – I remember

Deadmau5 & Kaskade – I Remember . Una din pref mele 🙂 Enjoy

Continuam seria recomandarilor facute de voi. Astazi un vocal trance superb.
Weekend placut. 😉



[thx to iuliana z.]

bullets

33 Comments

  1. Wei…fulgerica credeam ca esti fan trance sau na…ascultator fidel…Daca deadmouse e trance, mircea badea are blog mai fain ca asta.
    Cum frate sa pui “Astazi un vocal trance superb.” Kkt.

  2. hehe great Christmas present 😉 Deadmau5 nu e trance, a colaborat la niste piese cu artisti trance, cum ar fi Kaskade. Apropo de trance, sper ca l-ati prins pe DJ Shah in Bucuresti d Craciun 😀

  3. casper tata,frustrarile tale trebuiesc refulate pe la DDTV. vad ca iti place sa faci pe cunoscatorul dar stii cum e, prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. omul (fulgerica) a si mentionat – un vocal trance in postare. si asta si e semidoctule – Progressive Vocal House / Vocal trance. esti un papitoi cu site-ul tau care vezi doamne iti sustine argumentarea de rahat.

  4. Bine ma asculati voi ce plm vreti si ziceti-i cum plm vreti. Io ce am de castigat? mereti in … Cine cunoaste, stie cine are dreptate (eu sau voi). Nu-mi bat io capu.

  5. La fulgerica totul e trance: Oxia-Domino era hard trance(lol again) si acum deadmaus e trance….pe cand va fi si un manelist de la noi cantaretz de trance?

  6. AHAHHAHAHAHHAHAH CUM SA ZICI CA DEADMAU5 E TRANCE AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH =))) Aaa scuze, voi sunteti de–astia care ascultati VILLALOBOS si credeti ca stiti EDM :X:X::X;*8 ; :8A* p00pP MiniM@L

  7. Bai, e plin de destepti in zona. Cand Above & Beyond au mixat o piesa de’a lu’ Britney Speas, cum i-ati zis la gen? Pop? Fgm de inapti.

  8. Bai “inaptule” vezi ca e o diferenta intre au mixat si au remixat. Above & Beyond au remixat Britney Spears si au transformat-o intr-un melodic trance din pop-ul ala care era initial. Deci stfu si mai citeste trance si nu te mai limita doar la ASOT. Fgm de inapt.

  9. “Dragul meu Casper (cu C mare) – e trance, te asigur.”

    Tu habar n-ai ce inseamna trance si doar pt. ca piesa face parte SI din scena trance (aici ma refer ca a fost pusa de Armin si toata compania de mainstream-isti) asta te face sa crezi ca e trance. Piesa e progressive-house, daca genul nu iti e asa strain. Asa cum fac si Inpetto (Duderstadt), Adam K & Soha, Orli si multi altii care au copiat stilul asta de pluck-sound. Si astia ca tine sunt multi, care cred ca Marcus Schossow, Deadmau5 etc. sunt trance, doar pt. ca au tangente si cu dj-ii din sfera trance-ului.

  10. Aha, deci daca eu iau vocea Mirabelei Dauer si fac o piesa house, la tine s-ar numi muzica usoara nu?
    Eu cred ca tu ori vrei commentur ori esti cam prost.
    “Fgm de inaPT”

  11. @ some of u: genul e progressive house,au stabilit persoane care isi castiga existenta din chestia asta(ex. dj si producatori) asa k nu vad,excluzand plictiseala, rostul altercatiei. CHEERS!!

  12. @ Casper: Progressive house has a similar drum structure (4/4) and tempo as house music, but it has deeper, dubbier basslines and a more emotional melodic edge. Whereas house music contains obvious builds ups and troughs, progressive house is more subtle and focuses more on atmosphere than prominent lead melodies and beat structure.

  13. 🙂 geez !

    TRANCE??

    vocal trance, progressive, uplifting trance, hard trance, tech trance, electro, minimal shit..ce mai conteaza …baga-le pe toate acolo, sa fie …nu?

    daca Armin mixeaza o melodie de-a lui salam, ceea ce nu se va intampla niciodata… unde o incadrezi?

    deh.. pe astia ii avem, cu astia defilam!

  14. Voua chiar va place sa faceti pe Gica Contra? Chiar nu inteleg, unde ajungem daca incepeti sa-mi explicati ca oul a aparut inaintea gainii?
    Nu-ti convine ceva, treci mai departe amice, lasa pufaitul din nari si infoiatul in pene.
    Poate am gresit, poate ca piesa e “haus”. Indiferent din ce gen ar face parte, suna bine si merita bagata in seama. Punct si hai sa trecem mai departe..

  15. @Mihai.

    Baiete, pe mine ma doare undeva de blogul asta cu oameni care habar n-au despre ce vorbesc, dara-mi-te de commenturi. Doar vreau sa nu se mai hazardeze unii “inapti” care se cred mari trensari cand habar n-au ce vorbesc. Multi isi trag avatar cu Armin van Biuran si la status (i luv trance omfg :X:X:X::X) dupa ce au ascultat 1 episod din ASOT. Si daca tu pui vocea Mirabelei Dauer peste un negativ house, piesa va fi house pentru ca sa stii si tu, negativul e cel care conteaza. Daca tu faci un remix trance pt. piesa asta despre care e vorba, “I Remember”, desi nu esti in stare, piesa va fi vocal trance. Asta nu se aplica pt. toate tipurile de voce, pt. ca pe unele nu le poti edita astfel incat sa sune bine pe un negativ de uplifting spre exemplu. Fgm de inapt.

  16. @dsr-deea. Si cand Armin pune Yves Larock in A State Of TRANCE (subliniat TRANCE), atunci lumea ca “bullets” si restu’ de pe blogu’ asta ce crede… ? Ca Yves Larock e trance? Intelegi unde vreau sa bat?

  17. @LOLLL – cati ani ai? Nu ai de muncit pe undeva? Din ce traiesti? Esti sudor si mixezi trance in timpul liber? Sunt curios..

    Mai sus te-am rugat sa termini cu cocoseala…

  18. Aaa, m-ai rugat, imi place, parca mai devreme tu erai ala tare-n gura si noi eram aia inapti. Acum ce-ai ajuns, sa rogi sudorii sa termine cu “cocoseala”?

  19. Salut,

    Daca era vorba de melodia “Contact” se merita, pentru ca, din punctul meu de vedere, este o melodie mai buna decat “I remember”.
    In rest, sa auzim numai de bine.

  20. Deadmau5 nu e trance!el face progressive house si electro house!eu unul sunt un mare fan..e super tare tipul,isi merita locul 11 acordat de DJMAG! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *