TMF Yearmix 2001

Nu stiu cat de familiari sunteti cu subiectul dar in fiecare an, TMF – un post olandez de muzica – realizeaza o compilatie cu cele mai bune piese ale anului, denumita “TMF Yearmix”. Yearmix-ul din 2008 va putea fi vizionat – ca infiecare an, dealtfel – la ora 23:00 pe 31 Decembrie.
Mai jos puteti asculta/viziona cea mai reusita compilatie de pana acum, parerea mea, iar piesele sunt excelent alese si mixate.

Finalul face toti banii! 😉

Aici mai aveti cateva compilatii din anii trecuti, nu sunt toate dar sigur le gasiti pe Dc++ sau torrente. 😉

bullets

12 Comments

  1. Pe TMF Holland s-a difuzat aseara, pe 27.12 orele 20:00, pentru cine are satelit. Ce se difuzeaza in continuarea sunt reluarile. Mixul 2008 este disponibil pentru broadcast/streaming, pe http://www.tmf.nl. L-am vazut de dimineata si am ramas profund dezamagit. Este de departe cea mai slaba realizare yearmix a TMF de cand produce. Le-am vazut pe toate. Anii trecuti se lucra cu mai multa implicare. Exista si suportul DJ-ilor de la SlamFM. Se pare ca anul asta criza mondiala a lovit si segmentul asta. DJ-iul asta, Chucky care a produs editia asta nu e cu nimic mai presus decat un DJ de discoteca de comuna primitiva din RO.

    Mix-ul nu a ajuns inca pe torente, probabil nu va fi nici un interes pentru el !

    Pacat, l-am asteptat, cativa dintre noi, un an intreg …

  2. de ce nu pot sa postez linkul in care cititorii sa-si downloadeze mixurile din anii trecuti?

  3. Cel mai tare dintre toate, dupa 2000, oricum si muzica era alta aunci .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *