Nikita din Romană se joaca cu p..a pe Tvr1

Deci nu va luati de Nikita, mai ales daca are pantalonii bagati adanc in cur fund. Nu-i destul ca aia de la Acasa TV si-au batut joc de dansa de-a lungul a mai multor emisiuni, acum astia de la TVR1 Prima cred ca o pot supune la acelasi tratament. Nu domne’! Nu. Pai banu promis nu prea a fost acelasi asa ca sa nu care cumva….

Dar sa lasam gargara, sa intre in scena Mihaaaaaaelaaa Ispas. Din Romană, desigur!! (Neapaarat cu sunet, sa moara dusmanii de ciuda!!)


Asta o fi fost in direct? 😀

[via zoso]

bullets

14 Comments

  1. De unde ai scos-o ca-i TVR1?
    E vorba de filmarile pentru revelionul de pe Prima.
    hint: vezi ca are Bendeac blog 🙂

  2. Oaaa…ce femeie sensibila…ca o floare…oare are prieten ca as vrea sa o invit la o partida de ‘aruncarea ciocanului’: o leg la maini si arunc ciocanu’ in ea pana il prinde 😀

  3. uuuuu ce suparata e, sa moara de ciuda ca a fost prezentata asa :), dati-o drac de treaba cum de va e rusine sa spuneti asa ceva de ea:)))), din Romana, hahaha. paote din tiganie ca era mai bine sau nikita din mlastina, ca era ei a cam trecut de cand dinozaurii au murit

  4. emisiunea a fost inregistrata.daca ar fi fost in direct ar fi facut ravagii mult mai mari filmuletu 🙂

    uite asta a fost motivul pt care bendeac a anuntat ca va rupe orice legatura cu morar sau capatos daca o vor mai invita la ei in emisiune.

    om trai si om vedea 😀

  5. balena dracului, iar pe Bendeac si pe cealalta prezentatoare imi vine sa-i bat prin monitor, auzi sa-ti ceara scuze de la balena asta?
    fratilor asta trebuie injurata in direct, ce bun simt cu asta, ce educatie, cu asta nu tine, injurata ca la usa corului.
    mortii matii de balena, umilesti tu niste oameni cu valoare

  6. Ce tara de hipopotani! Ciudat ca inca mai apare pe ecran si in ziua de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *