Schema Manchester

Un siretlic mai putin vazut in fotbal (e prima oara cand vad asa ceva) este folosit de catre cei de la Manchester United. Totul iese perfect insa….

Ce ati fi facut daca ati fi fost in pielea acelui arbitru? 🙂


[thx to Liviug]

bullets

17 Comments

  1. Superba schema celor de la MU. Se vede ca a fost indelung gandita, executia a fost perfecta, insa faza a fost asa de subtila incat nici tusierul nu a inteles-o 🙂

    Poate ar fi trebuit Rooney sa-i sopteasca arbitrului intentia sa.

  2. M-am mai uitat o data si singurul motiv pentru care arbitrul ar avea dreptate e ca nu se vede clar ca mingea s-a oprit in spatiul destinat de la coltul terenului.

  3. Golul a fost anulat, dar la faza imediat urmatoare in care cornerul s-a repetat, Manchester a inscris.

  4. Regulamentar este, dar totusi… sa presupunem prin absurb ca un jucator advers s-ar fi prins si ar fi furat mingea… Manchester n-ar fi sarit ca n-au apucat sa bata inca ? E cu doua taisuri. Si Romei i-a fost “anulata” faza asemanatoare de acum vreo 2 sezoane

  5. daca nu ma insel, au mai facut-o as roma prin champions league daca nu ma insel. cand nu mai stiu care a lasat mingea, a preluat-o totti care a centrat si nu stiu care a dat gol si s-a si pus. insa da! e regulamentar si e si brilliant 🙂

  6. mi se pare buna schema da cica nu cam au inventat-o ei.a aparut in spania prima data din cate am auzit

  7. Nu-i corect dpdv al regulamentului ptr ca mingea trebuie lovita cu piciorul la repunerea in joc, schema asta cu talpa la repunere e neregulamentara, daca ar fi lovit-o usor cu latul era corect.

  8. @testor – daca taceai .. filozof ramaneai.
    ” mingea trebuie lovita cu piciorul “, iar el a dat cu talpa. OK ..
    Bati pariu cu mine ca daca unu bate corner .. si aluneca in timpul executiei si o loveste cu genunchiul sau asa .. este valabila executia ? si se poate desfasura faza in continuare ..

  9. Eu ţin cu Arsenal, deci manchester nu-mi merge mie la inimă. Dar faza este de-a dreptul genială. Trebuie încercată mai des şi de ai noştri.

    @medicultau: Cum să fie la latitudinea arbitrului? A trecut, e aut, respectiv corner. Dacă e să o iei aşa, totul e la latitudinea arbitrului, pentru că doar el decide. Dacă e să greşească, poate fi sancţionat. Dar altcineva nu se bagă în deciziile lui. Poate să se consulte cu tuşierii dar nu îi spune nimeni ce să facă şi ce să dicteze.

    @testor: Talpa ta e separată de piciorul tău? Dacă da, naşpa de tine. La mine talpa e o parte a piciorului. Deci “loveşti cu talpa” implică “loveşti cu piciorul”.

  10. 100% regulamentara faza. Cred ca cei de la MU ar fi trebui sa le strige coechipierilor ” bah mingea a fost pusa in joc” :))

  11. gol valabil , arbitrii au gresit , dar la cum s’a intamplat si eu daca eram in locul lor anulam golul…smecherie englezeasca

  12. pentru a se considera repusa in joc, mingea trebuie sa parcurga o distanta de cel putin 68cm.

    luati metrul de croitorie, masurati, comentati dup’aia 🙂

    p.s.: tin cu arsenal de 11 ani si mi se rupe p*la daca golul a fost valabil sau nu:)

Comenteaza: