Fernando de la Caransebes feat. Roxana Oancea

Stiti ce-mi place mie la Fernando asta? Privirea fixa de retard si stilul de dans abordat, unic si specific doar lui.

In rest, ce sa va mai zic? ca aia de la Antena 1 sunt penibili si promoveaza toate cacaturile? Ca astia doi sunt platiti ca sa se faca de ras la tv? Eh, lucruri care deja sunt logice asa ca nu mai zic nimic.


bullets

27 Comments

  1. valoarea lor nu o are nimeni.
    off-topic că de proştii ăştia m-am săturat: ştie cineva că azi e ziua lui Eminescu?
    Chiar m-am întrebat şi pe blog dacă cineva va posta vreun articol despre Mihai Eminescu. Răspuns: vreo 2-3. Cam trist, promovăm toate jegurile şi scursurile umane.

  2. n-ati vazut ce fel a cazut cand a intrat pe platou exact cu gura la prohapu prezentatorului de si-a rupt ciorapu :)) si o chemasera odata sa cante si cica trebuia sa faca pleibec dar i-au oprit melodia sa fi auzit ce voce avea :)) parca tremura la -176 de grade :))

  3. Cine pula mea a adus Gainarii astia pe scena ma ? :)))))))))))) tzarani haladiti la padure :))

  4. antena e din ce in ce mai penibila. il plateste pe tolea sa-l bage pe diaconescu in tomberon si pe astia sa “faca misto” de huidu si gainusa. cat de penibil.

  5. pana si distinsa Carmen Serban e socata…,oare fm. Voiculescu DOARME!!!…

  6. Adevaru k rromanii nostri is bestiali ! jos palaria ! totusi …. de ce le place sa se faca de tot rahatu` la televiziune ! respect pentru ei ca au ajuns la tv-u !

  7. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
    HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
    PROASTO!!!!!

  8. Si zici ca aia is platiti sa se faca de ras in prime time ? Ca televiziunile ii “promoveaza” (printre alte cacaturi) pentru rating si pentru ca facilul e usor de digerat de catre oricine ?
    Dar blogerii de ce preiau clipurile ? De ce cauta sa faca trafic din asa ceva ?
    Pur si simplu pentru ca exista; nu ?
    Si daca nu ar exista pe la televiziuni, pe bloguri si prin fitzuici de gen Can-Can , nu ar muri in bezna mai simplu si usor ?
    @victorblog, eu stiam cand s-a intamplat pomana de 120 de ani a lui Mihai Eminescu. Cum, din motive bine intemeiate, rudele raposatului nu pot da pilafu’, spritu’ si coliva de rigoare, sarcina a cazut si in acest an in spinarea traficantilor de cultura.
    Ziua de 15 ianuarie este o zi speciala pentru impostorii care la viata lor au publicat mai mult decit au scris. Poeti necoplanari cu poezia si scriitoare nascute la orizontul prohabului sefilor de cenacluri culturale ies anual sa-l “comemoreze”. Fix doua zile pe an : 15 Ianuarie si 15 Iunie numitii de mai sus se caca pe ei pe langa statuile marelui Eminescu (enervant cliseu ) simtind “v”iu spiritul poetului nepereche macar pentru cateva minute !
    Dupa care reincep sa taca stufos si se duc sa se imbete constincios pentru ca, nu-i asa, doar in acest fel pot sa-l auda vorbindu-le si eventual bagandu-i im mamicile lor in 4 strofe.
    Si uite asa, habarnagii si sarlatanii de profesie mai bifeaza o actiune in calendarul cultural multi anual

  9. sall in sfarsit gasesc si eu persoane de pareri asemanatoare q ale mele ,bai frate pai si dak ala se poate numi cantaret inseamna ca bunica-mea e virgina pai eu sunt din caransebes si pe saracia aia am vazut-o de multe ori ……e varza da-l dreq d cocalar expirat

  10. whiteWolf sunt total de accord q tn ….ba na-i ce face aia dl antena 1 k sa aibe reiting sau qm dreq se scrie ar pune-o si pe nikita sa danseze hip-hop…..fernando pana aqum cateva luni ar fi vandut-o si p masa pt bani….

  11. fernando si roxana aia …is doi handicapati fara nici o jena o spun..si mie imi plac manelele da nici in halu asta…va ganditzi dak vad straini chetsiile astea ce zic de romani:-S…X(dativa foc k va cumpar eu benzina pls fernando si roxy aia X(

  12. Nu ii mai bagati in seama, pt ca asta vor. Asemenea persoane trebuie ignorate. Iar posturile tv care transmit asemenea prosti sunt de cea mai joasa calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *