Nissan Aprio

Ce-a fost mai intai?  Oul sau gaina? Aprio sau Logan?

Recunoasteti personajul? Daca da, poate gasim aici explicatia. Deci modelul a fost conceput integral de catr romani, da? Deci, deci…

Stai ma, deci pana la urma noi nu am conceput vreodata vreo masina de capul nostru. In caz ca nu stiati: Oltcitul ala l-am furat de la Citroen, iar Dacia 1300 era o copie a lu’ Renault 12.

Lastunul, aia-i masina romaneasca….

[via zoso, thx to carmen]

bullets

19 Comments

  1. Tot via zoso, chiar daca el are un post cu altceva… Asta e, ne resemnam, mergem inainte, ca asa e blogosfera…

  2. Teoretic, loganul a fost prima oara. Practic, este vorba de aceeasi masina. Dezvoltata pe o platforma Nissan, motorizata de Renault etc. Dacia Logan, Renault Logan, Nissan Aprio. Renault Tondar, Mahindra Renault Logan… Interesant e ca in india se comercializeaza si varianta Edge, adica piele, lemn, senzori de parcare etc.

  3. dacă tot e grupul renault-nissan o pot comercializa sub ce siglă vor ei: fie renault, dacia, nissan.
    aceeaşi Mărie cu altă pălărie (pardon, bară)

  4. Tot prin America de Sud, uitati-va dupa opeluri, vedeti ce sigla au 😉

  5. e uzat,ne-am prins toti de faza astora de la renault si nissan…e criza,deci se poarta!

  6. Nissan si Renault fac parte din acelasi consortiu. Era normal sa imparta platforma de Logan. In domeniul auto, eficienta este cuvantul de baza.

  7. Masina este Loganul nostru usor imbunatatit, produs si vandut de catre grupul Renault-Nissan numai in Mexic sub numele de Nissan Aprio.

  8. sau opelul din anglia…cum se numeste? si cum arata? nu e nimic nou, se intampla la fel in casele auto de doi bani…

  9. no offense dar nu-i mare scofala. E ca si cum te-ai lega ca este si Vauxhal Astra, Opel Astra si Saturn Astra, e facuta de aceasi oameni si au dreptul fiindca e un consortiu mai mare. Si Renault Sandero se va vinde prin tarile din America de Sud.

    Celor de la Nissan le convine fiindca vand o masina low cost si isi fac cunoscut numele lor si nu cel de Dacia. Cine a auzit de Dacia inafara de romani si de Top Gear? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *