Southpark: Romania is gay


Bai, cu ce le-am gresit producatorilor serialului Southpark de fac un asa misto de noi? 😀

rashid vine cu o explicatie:

South Park nu face misto de Romania. Este o forma de sarcasm. Cine a vazut episodul cu totul poate sa inteleaga ca producatorii au creeat personajele astea (protestatarii, prezentatorul de la TV, etc) ca pe niste personaje idioate dupa cum se vede si dupa tipul care apare cu alt banner (Fur is murder). Mesajul e ca oamenii aia habar nu au despre ce vorbesc, nu inteleg problema si actioneaza superficial crezand ca fac un bine. Dar, ne arata ca pe o tara saraca ceea ce e aproximativ adevarat. Dar “Romania sucks” si “Romania is gay” sunt la misto, de fapt bat ciocanu` de toti retardatii care se apuca sa protesteze cand nu au nici cea mai mica idee despre ce se intampla.


[via Visurat]

bullets

26 Comments

  1. sad, but true.
    văd că filmuletul a devenit viral, deşi au trecut ani buni de la difuzarea respectivului episod. (parcă seria a 4-a).

  2. baa ce lingai! si cand ma gandesc kmi placea sa ma uit la piticaniile alea …

  3. Prosti si neinformati. Cica mancarea e ieftina ,la fel si apartamentele, in definitiv, cam orice. Din ce am observat eu , la noi mancarea e mai ieftina in comparatie cu tari ca Spania, Italia…Si apartamentele,pana acum cateva luni erau asa de scumpe ca nici un american de rand nu putea sa-si permita unul cu banii jos. Asa ca, give me a break.Sa-si vada de criza lor financiara, ca tot ei au brevetat-o si pe asta.

  4. Fulgerica, eventual poti sa pui commentul asta intre ghilimele in post:
    South Park nu face misto de Romania. Este o forma de sarcasm. Cine a vazut episodul cu totul poate sa inteleaga ca producatorii au creeat personajele astea (protestatarii, prezentatorul de la TV, etc) ca pe niste personaje idioate dupa cum se vede si dupa tipul care apare cu alt banner (Fur is murder). Mesajul e ca oamenii aia habar nu au despre ce vorbesc, nu inteleg problema si actioneaza superficial crezand ca fac un bine. Dar, ne arata ca pe o tara saraca ceea ce e aproximativ adevarat. Dar “Romania sucks” si “Romania is gay” sunt la misto, de fapt bat ciocanu` de toti retardatii care se apuca sa protesteze cand nu au nici cea mai mica idee despre ce se intampla.

  5. @mircea
    episodul respectiv e foarte … dar foarte vechi … e din sezounl 4 episodul 3 -Quintuplets- care a fost difuzat pe 19.04.2000.
    situatia de care vorbesti tu nu are treaba cu vremea cand a fost difuzat.
    nu e vb ca sunt neinformati sau prosti … asta e stilul lor si s-au luat si o sa se ia de oricine si orice … eu am trecut peste acel episod si am ras la altele 🙂
    e vorba ca te simti ofensat si fara un motiv prea intemeiat … daca intri pe youtube si cauti orice legat de romania sau orice tara si tot timpul poti sa vezi destule filmulete cu oameni prosti sau prezentari “incorecte” ale tarilor/oamenilor
    daca ar fi sa iei toate filmele/filmuletele sau toate intamplarile in care romania a iesit cu imaginea “patata” te-ai enerva degeaba … si poti sa faci asta si in cazul multor altor tari … asa ca practic n-are rost 🙂

  6. Brain, probabil, dar eu am vazut americani intervievati care habar nu aveau ce este euro,de exemplu.sunt inculti pana in panzele albe. si ai dreptate,in plus au cam inceput sa si-o ia peste bot de la toata lumea. sunt gay-nari.

  7. subscriu la ce zice rashid. cei care nu cunosc sp sa se abtina. episodul e excelent si m-a facut sa ma simt mai bine despre faptul ca nu sunt american. plus ca e foarte vechi deja.. asta nu e subiect de blog..

  8. am vazut episodul prin 2002.. si sincer, aduce mai mult o iamgine pozitiva decat negativa a romaniei.. care apare ca o tara saraca dar cu o cultura semnificativa, care paote sa aprecieze talentul lui kenny.

    bine ca toti sar cu sa-i dam in judecata, fara sa stie despre ce e vorba.

    cine e mai ignorant? noi sau ei?

  9. lol… oricum.. orice ar spune despre noi tot o sa ma uit cu placere intotdeauna la toate episoadele

  10. Astia nu stiu nici cand sau nascut si emiot airmatii idioate …

    Nu ca romania nu ar sucks (eu afirm asta sus si tare)

    Da partea cu GAY m-a bagat in ceata …

  11. cica ar trebui dati in judecata:)))) in principiu la prima parte a clipului ai dreptare dar intr-a doua mai au si dreptate!

  12. daca episodul sar fi referit la anii dinainte de 89 era altceva,atunci chiar era comunism cu toti rusii aia,dar episodul a fost facut in 2000,in anii aia nu era deloc rau sa locuiesti in Romania,si nici acum nu e.Eu spun ca Romania,desi mai saraca ca SUA,e mai buna,are o istorie foarte interesanta,noi am luptat pt liberatte impotriva turcilor,am suferit din cauza comunismului insa aceeasi tara noi am ramas,toti oamenii romani,in schimb,SUA,colonii aduse de anglia,sau revoltat si au avut tara lor,plus ca sudistii chiar au sustinut sclavia,americanii sunt niste inculti,au auzit de Transilvania,dar ei nu stiu ca are legatura cu Romania fiind o partea a tarii

  13. jignirile din partea unei tari frustate ca america nu au nici un fel de efect

  14. Andrei, istoria Romaniei este un subiect care te depaseste. Nu te arunca si mai mult la istoria Americii. Romania nu este nici pe departe tara “romanilor” cum ti-a fost prezentata tie la istoria socialista. O fi poate in satucul de unde vii. Intr-un oras mare, sa zicem Constanta, poti vedea urmatoarele tipuri de romani, la fel de autentici ca si tine, dar de alte origini: machedoni (aromani), bulgari, tatari, tigani, unguri, evrei, greci, germani, armeni, etc. Iar daca ai sa calatoresti un pic prin tara, ai sa vezi cum “romanii” au culorea pielii de la alb la masliniu, par de blond la negru ca pana “corbului”. Cit despre sclavie, romanii au fost in rind cu celelate tari. Cauta tu de exemplu in dictionar ce inseamna iobag.

  15. hai bai ce dreaqu?va plangeti atata,ca niste mari patrioti ce suntem.asta e,am ajuns o tara de cacat,dar nu datorita americanilor,ci datorita tiganilor.am respect pentru romania ce a fost odata,dar acum tara noastra se poate numi ROMUIA,dar si RROMANIA,caci nu ne mai apartine.tiganii sunt pe locul 3 in lume la natalitate,romania este capitala tiganilor desi ei sunt veniti din india,iar romanii adevarati se tiganizeaza,ascultand manele,vorbind cu nana,si uitand anumite reguli chiar scrise mai nou de buna purtare,comportament in societate,etc.imi pare rau sa o spun,dar mi-e rusine ca traiesc aici,si nu datorita celor care fac misto de poporul acesta,ci datorita adevarului,care a iesit la suprafata.pacat,rusine,insa este adevarat.ROMANIA SUCKS!

  16. Am vazut episodul… sincer nu a atins standardele asteptate. Nu a fost prea amuzant… puteau face mai mult ca sunt o gramada de stereotypuri despre Romania. “Prea multi copii, foarte saracii, pro-Rusia” – au folosit stereotypurile astea da mai erau o gramada pe care le puteau folosi. Nu stiu, parca l-au facut la mantuiala nu altceva…

  17. Au atins sintetic doua puncte definitorii:
    – saracia
    – preocuparea “irationala” a conducerii tarii de imaginea in exterior (nu neaparat rezolvarea temeinica a problemelor oamenilor), dar mai nou, nearatate si preocuparea imaginii in interior doar in preajma alegerilor…
    Aceste 2 puncte sunt omnipermanente, indiferent de perioada istorica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *